Predstavitev

Neverjetno nizka cena avtoplina

Nižje cene avtoplina Q Max LPG so na voljo na Petrol bencinskem servisu na Litijski cesti v Ljubljani, bencinskem servisu na Primskovem v Kranju, na novem bencinskem servisu v Izoli in na bencinskem servisu Na Poljanah v Mariboru. Pridržujemo si pravico do spremembe cen. Veljavne cene so objavljene na vsakem bencinskem servisu.

Varčen in prijazen do okolja

Avtoplin Q Max LPG je dostopen že na 88 bencinskih servisih po vsej Sloveniji in skupno na kar 199 bencinskih servisih Petrol v Sloveniji in v tujini. Varčnost in prijaznost do okolja - glavna razloga, da za svoje vozilo izberete avtoplin.

Z uporabo Q Max avtoplina pripomoremo k znižanju vrste škodljivih emisij v okolje.

Varčen

Ob upoštevanju cen goriv in razlik v delovanju avtomobila zaradi lastnosti goriv je utekočinjeni naftni plin (Liquefied Petroleum Gas oz. LPG) do 50 % cenejši od bencina.

Prijazen do okolja

Vozila, ki delujejo na LPG v ozračje ne sproščajo trdnih delcev, njihovi izpusti strupenih plinov pa so nižji od izpustov avtomobilov z bencinskim motorjem.

Izpusti CO2 vozil, ki delujejo na plin so 20 % nižji, kar pripomore k zmanjšanju učinka tople grede. Iz teh razlogov se lahko vozila, ki delujejo na LPG navadno uporabljajo tudi na cestah, za katere veljajo posebna pravila uporabe za zmanjševanje onesnaženja ozračja. 

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.