Kava na poti

"Draga kava na poti. Hvala, ker si moja oboževalka in me zvesto spremljaš na mojih potepih :)" Jan, prijatelj Kave na poti na FB

 

Radi spijete dobro kavo? Lahko si jo privoščite kar spotoma, na Petrolovih bencinskih servisih. Uživali boste v najboljši slovenski kavi Barcaffe. Kava na poti je najboljša kava na poti, več o tem si lahko preberete v članku iz revije Transport.

Vir:Transport, marec 2014

Na zemljevidu si oglejte, na katerem bencinskem servisu je na voljo Kava na poti.

Kava se lahko znajde v vaši roki mimogrede, ko se na enem od 305 Petrolovih servisov ustavite za točenje goriva ali kar tako, da si pretegnete telo. Zadostujeta kovanca za 1 evro ter 20 centov (oziroma kovanca za 1 € ter 50 centov ob avtocestah), ki ju vržete v avtomat. Izbirate lahko med sedmimi napitki; trenutno je najbolj priljubljen latte macchiato.

Vrhunsko kakovost kave dokazuje več kot 15.000 skodelic dnevno, ki jih med svojo potjo spijejo vozniki in njihovi sopotniki.

Kava na poti na Barcaffe.com ...

Ledena kava na poti

Najbolj priljubljena kava na poti je pripravljena na vroče dni. Osvežite se s slastno Ledeno kavo na poti. Lahka in okusna ohladitev v vročih poletnih dneh. Na vseh Petrolovih bencinskih servisih si privoščite osvežujoč kavni napitek. Izbirate lahko med tremi okusi: cappuccinocaffé latte in nov okus tega poletja vanilla. Neto količina: 230ml.

 

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.

Dejan Krajcar,
3.3.2017