Znanje in podpora

Ne pustite, da vaše Zlate točke zapadejo. Raje jih porabite!

Vemo, da se po koncu veselega decembra januar velikokrat zdi dolgočasen in siv. K temu zagotovo pripomore tudi dejstvo, da se 31. januarjem izteče veljavnost Zlatih točk, ki ste jih z nakupi na Petrolu zbrali v lanskem letu. A ne pustite, da vam Zlate točke zapadejo. Raje jih porabite! Pa veste, za kaj vse jih lahko?

Na Petrolu najbolj od vsega cenimo zvestobo, zato člane Petrol kluba za nakupe nagrajujemo z Zlatimi točkami. Eno točko vam tako prinese prav vsak evro, ki ste ga za točenje bencina, nakup blaga ali plačilo naših storitev pustili na Petrolu.

Na vaši Petrol klub kartici se lahko tako ob koncu leta nabere kopica Zlatih točk – še posebej, če ste točke zbirali skupaj z družino in prijatelji. Ker vam do 31. decembra zbrane Zlate točke s koncem januarja zapadejo, sezona zbiranja točk pa se prične znova, je začetek novega leta kot nalašč za to, da še neporabljene točke zamenjate za eno izmed ugodnosti iz naše bogate ponudbe.

Kam torej z zbranimi Zlatimi točkami?

Ne pozabite preveriti še vseh ugodnosti, ki so se na vaši Petrol klub kartici nabrale z nakupi v lanskem letu. Zlate točke lahko namreč uveljavite tudi zanje. Ugodnosti, ki vam pripadajo, poiščite v uporabniškem portalu Moj Petrol ali o njih povprašajte naše prijazne prodajalce.

Ne veste za kaj porabiti točke? Delite jih z drugimi!

Imate cel kup Zlatih točk, pa ne veste, kam z njimi? Konec januarja pa je že skoraj tu? Svojo Petrol klub kartico povežite s karticami prijateljev ali družinskih članov ter zbrane Zlate točke delite z njimi. 

V članku preberite, kako združiti dve ali več Petrol klub kartici. To pomeni, da boste Zlate točke zbirali skupaj z drugimi, za popuste in ugodnosti pa jih lahko koristi kdorkoli znotraj skupine združenih kartic. Odlično božično darilo, kajne?

* * *

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.