Ups! Vaša seja je potekla. Z brskanjem po spletni trgovini boste nadaljevali kot gost.

Prenosni inhalator Pic AirEasy On

Blagovna št.: 290385

Blagovna znamka: Pic Solution

Prenosni inhalator Pic AirEasy On

Kakovosten prenosni inhalator Pic Solution AirEasy On nudi možnost prosotročnega izvajanja terapij. Izdelek je primeren za odrasle in otroke. Poleg inhalatorja v paketu prejmete masko ​​za otroke, masko za odrasle, ustni nastavek in polnilni kabel USB lightning tipa C.

Preberite več
Spletna cena
88,99 €
Plačilo na obroke s Petrol klub plačilno kartico že od:
11,12 € x 8
Več o izdelku

Kakovosten prenosni inhalator Pic Solution AirEasy On nudi možnost prosotročnega izvajanja terapij. Izdelek je primeren za odrasle in otroke. Poleg inhalatorja v paketu prejmete masko ​​za otroke, masko za odrasle, ustni nastavek in polnilni kabel USB lightning tipa C.

Terapija se lahko izvaja prostoročno, torej povsem brez uporabe rok. Izdelek je izjemno lahek. Kapaciteta posodice za zdravila je 8 ml. Po končani terapiji je ostanek zdravila oziroma fiziološke raztopine v posodici minimalen (<0,1 ml). Je zelo varen za uporabo - ni nam treba skrbeti, da bi zdravilo izteklo iz posodice. Posodica je primerna za do kar 200 terapij (pri redni uporabi cca 1 leto) - po tem času jo je potrebno zamenjati (naprodaj ločeno). Inhalacija se lahko izvaja praktično v kateremkoli položaju. 

Tehnologija MESH omogoča učinkovito in zelo tiho delovanje, kompaktno in lahko inovativno obliko inhalatorja ter primernost za uporabo z vsemi zdravili. Omogoča tudi delovanje v povezavi s pametnim mobilnim telefonom ali prenosno baterijo. 

Opozorila
Izdelka ne uporabljajte za razprševanje medicinskih raztopin/sredstev, ki vsebujejo hialuronsko kislino, ker lahko poškodujete komponento MESH. Shranjujte izven dosega otrok. Izdelka ne odvrzite v ogenj ali postavljajte v bližino plamenov ali virov toplote. Mrežice nikoli ne čistite z bombažnimi blazinicami, ščetkami ali podobnimi predmeti. Nikoli se ne dotikajte mrežice! Ne vstavljajte in pršite snovi, ki niso zdravila in medicinski izdelki, namenjeni za aerosolno razprševanje. Ko končate z uporabo, ne pozabite izklopiti izdelka. Naprava se ne izklopi samodejno, ko se zdravilo porabi. Samodejno se izklopi šele po 20 minutah neprekinjenega delovanja. 

Čiščenje
Postopek čiščenja tega izdelka je treba izvesti po vsaki uporabi, ne samo za ohranitev ustrezne higiene, ampak tudi za zagotovitev pravilnega delovanja in vzdrževanje ravni učinkovitosti. Ko iz komore za zdravila odstranite vse ostanke zdravila, odklopite masko. V komoro za zdravila dodajte nekaj destilirane vode. Zaprite pokrov. Pritisnite in držite gumb za vklop/izklop na glavni enoti vsaj 5 sekund. Prižge se zelena indikatorska lučka in naprava začne z razprševanjem. Počakajte približno 30 sekund, da se funkcija samočiščenja zaklopi. Izdelek se samodejno izklopi. Nato odklopite sestavne dele. Odstranite destilirano vodo, ki je še ostala v komori za zdravila. Pribor (z izjemo glavne enote) lahko razkužite, tako da ga potopite v raztopino vode in belega kisa v razmerju 1:1 za približno 1 uro. Ves pribor lahko očistite tudi s krpo, namočeno v 75-odstotni denaturiran etilni alkohol ali v raztopino hipoklorita. Ne uporabljajte bombažnih blazinic, čopičev ali drugih predmetov za čiščenje ali sušenje mrežice komore za zdravila. Nikoli se ne dotikajte mrežice. Ne glede na to, ali je bil za razkuževanje uporabljen kis ali alkohol, je treba različne dele pribora po vsaki uporabi vedno sprati s toplo vodo, dokler se ne odstranijo vse sledi zdravila (zlasti pri gostih ali viskoznih zdravilih) ter morebitni ostanki vode in raztopin kisa ali alkohola. Sušite in shranjujte na suhem mestu brez prahu.

Več o prenosnem inhalatorju Pic AirEasy On

  • Primeren za vso družino – za dojenčke, otroke in odrasle
  • Prenosen: izjemno lahek in zelo majhen
  • PORR (% delcev < 5 μm): 93 %
  • Glasnost: 35 dB (zelo tiho delovanje)
  • Kratek čas terapije: 14 minut
  • Hitrost razprševanja: 0,2 ml/min
  • MMAD (povprečna velikost delcev): 1,51 μm

Garancija: 5 let

Podrobnosti izdelka
Otrokom prijazno:
Da
Baterije priložene:
Ne
Barva:
Bela
Brezplačna dostava na vse bencinske servise
Možnost plačila do 24 obrokov brez obresti
Nagrajevanje zvestobe z Zlatimi točkami
Povsem varen nakup