Aktualne akcije

Petrol Elektrika za male poslovne odjemalce: Še dodatni ekstra popusti!

Trajanje akcije

od 01.02.2024 do 06.05.2024

2024_02_akcijska_stran_mpo


Za male poslovne odjemalce smo pripravili posebno akcijsko ponudbo električne energije, ki pa velja samo do prodaje količin, ki smo jih dodatno zakupili na trgu. Zaklenite akcijsko ceno za eno leto!

Akcijski cenik za male poslovne odjemalce  Višja tarifa
VT (€/kWh)
Manjša tarifa
MT (€/kWh
Enotna tarifa
ET (€/kWh)
Cena brez DDV 0,12955 € 0,10955 € 0,11955 €
Cena z 22% DDV 0,15805 € 0,13365 € 0,14585 €

Cene veljajo za dobavo električne energije in ne vsebujejo trošarine in drugih dajatev. Cene veljajo za dobavo električne energije in ne vsebujejo trošarine in drugih dajatev predpisanih s strani države. Cena za uporabo omrežja, prispevki in trošarina so določeni z vsakokrat veljavnimi predpisi. V okviru dobave se zaračuna tudi mesečno nadomestilo skladno z vsakokratnim Cenikom storitev, objavljenim na spletni strani www.petrol.si. Čas trajanja višje dnevne tarifne postavke (VT), nižje dnevne tarifne postavke (MT) in enotne dnevne tarifne postavke (ET) je določen v splošnem aktu Agencije za energijo. Za merilna mesta z dvotarifnim merjenjem velja cena VT/MT, za merilna mesta z enotarifnim merjenjem velja cena ET.

* Pogodba začne veljati z dnem podpisa pogodbenih strank, uporablja pa se od dne, ko spadajo merilna mesta/točke, v dobaviteljevo bilančno (pod)skupino in ima odjemalec zanje sklenjeno pogodbo o uporabi sistema. Pogodba se sklepa za nedoločen čas. Po poteku obdobja vezave (1 leto) lahko odstopite od pogodbe o dobavi brez plačila pogodbene kazni, odškodnine, nadomestila ali kakršnega koli drugega plačila iz naslova odstopa od pogodbe. Če odjemalec po preteku obdobja vezave ne odstopi od pogodbe, bo dobavitelj električno energijo dobavljal po cenah vsakokrat veljavnega rednega cenika za male poslovne odjemalce, ki velja za nedoločen čas in je objavljen na spletni strani www.petrol.si.

Klepet

Pomoč in svetovanje

Klepet s svetovalcem

Pomoč in svetovanje

Zavedamo se, da je hiter in neposreden dostop do želenih informacij ključnega pomena. Prijazni in strokovno podkovani operaterji vam bodo z veseljem pomagali.

Klic

Brezplačna telefonska številka:

080 22 66

eShop brezplačna telefonska številka:

080 22 13

Klici iz tujine:

+386 14 71 45 90

Klici za pravne osebe:

+386 1 58 63 535

Elektronska pošta

Splošne informacije in podpora:

podpora.strankam@petrol.si

Spletna trgovina eShop:

eshop@petrol.si

Za podjetja:

poslovne.resitve@petrol.si

Facebook sporočilo
Povej Petrolu

Pošljite sporočilo preko našega orodja Povej Petrolu.