Znanje in podpora

Ste vedeli? Aplikacijo Na poti lahko uporabljate tudi čez mejo!

Mobilna aplikacija, ki vam omogoča, da od obiska Petrola odnesete čim več, vam vsakdanje poti lepša tudi, ko se odpravite na Hrvaško. Preberite, kaj vse lahko z Na poti uredite, ko se na Petrolu ali na Croduxu ustavite pri naših sosedih.

Plačilo goriva

Tudi na Hrvaškem lahko s svojim telefonom plačate za gorivo, ki ga boste natočili v rezervoar, brez obiska blagajne. Postopek je popolnoma enak kot doma. Ustavite se na Petrolu ali na Croduxu in:  

  • Skenirajte QR kodo na točilnem agregatu in potrdite lokacijo.
  • Potrdite plačilo goriva z izbranim plačilnim sredstvom.
  • Natočite gorivo.
  • V aplikaciji preverite uspešnost plačila.

In že lahko odpeljete dalje, raziskovati lepote "lijepe naše”.

Točenje kave

Ko vas na poti premaga utrujenost, ni boljšega kot skodelica sveže zmlete kave, ki vas poživi in okrepča. Še dobro, da jo lahko tudi na Hrvaškem natočite kar s pomočjo svojega telefona, brez uporabe žetonov ali kovancev. Preprosto:

  • V aplikaciji izberite ´Kava Na poti´. 
  • Skenirajte QR kodo na kavomatu.
  • Izberite želen napitek ter potrdite izbiro in plačilo.
  • Vstavite lonček in pritisnite ´Natoči´.

Če ste v aplikacijo Na poti povezali svojo Petrol klub kartico, pa boste z vsako plačano kavico zbirali tudi Zlata zrna, ki vam v aplikaciji prinašajo šesto, brezplačno kavo. In najlepše?  Zlata zrna, prejeta na Hrvaškem, se prištevajo k zrnom, ki ste jih že zbrali doma!

A brez pranja avta in nakupov v aplikaciji

Na Hrvaškem aplikacije Na poti zaenkrat še ne morete uporabiti za pranje avta ali za hitre nakupe sveže pripravljene hrane ter izdelkov iz Petrolovih prodajnih polic. Uporaba menijev ‘Hip nakupi’ in ‘Avtopranje’ je zato čez mejo onemogočena.

Ter, seveda, Zlate točke

In ne pozabite: v Petrol klubu lahko tudi v tujini z uporabo aplikacije zbirate Zlate točke. Prineslo vam jih bo vsako plačilo goriva in kave v Na poti. Tako zbrane Zlate točke se bodo prištele se bodo k Zlatim točkam, ki ste jih že prejeli doma. Uporabite jih za popuste in ugodnosti v naši družini zvestobe.

Več o tem, kako tudi čez mejo odnesti največ od Petrol kluba, z aplikacijo ali brez, si lahko preberete tukaj.