Znanje in podpora

Preklopite na Petrol Elektriko. V le nekaj klikih!

Preklopite na Petrol Elektriko, za prijazen račun in zvestobo, ki se splača. Preverite, kako preprosto je!

Vse uredite v nekaj klikih na računalniku

Menjavo dobavitelja lahko pri Petrolu uredite hitro in brezplačno: v dveh enostavnih korakih prek spleta ali s klicem na telefonsko številko 080 22 66.

Če ste izbrali opcijo prek računalnika, bo za preklop zadosti že nekaj klikov.

 1. V prvem koraku najprej vpišite svoje osnovne osebne podatke:
  • Elektronski naslov 
  • Ime in priimek
  • Številko mobilnega telefona na katero vam bomo poslali kodo s katero boste prek spleta podpisali pogodbo.
 2. V drugem koraku boste:
  • Vnesli podatke, ki naj se na pogodbi pojavljajo
  • Priložili pa boste sliko ali pdf datoteko vašega trenutnega računa za elektriko. Ta se v spletno aplikacijo naloži z enim klikom.   

In to je vse! Po elektronski pošti boste prejeli vašo pogodbo, v SMS sporočilu pa kodo, s katero do nje dostopate. Pogodbo podpišete s klikom na gumb, za vse ostalo poskrbimo mi. 

Cena električne energije: izberite pravega dobavitelja 

In zakaj izbrati Petrol Elektriko?

 • Ker vam omogočamo, da si popust na ceno električne energije izberete sami 

Vse se, seveda, začne pri popustu na ceno elektrike. Pri Petrol Elektriki se višina popusta prilagodi vam, saj lahko novi naročniki izberete tisti popust, ki vam po odstotku znižanja in trajanju akcijske cene ustreza najbolj. Koliko boste prihranili lahko hitro izračunate kar na naši spletni strani. 

 • Ker poskrbimo, da lahko uživate v trajno ugodni ceni električne energije  

Ko se začetni popust enkrat izteče, pri Petrol Elektriki na svoje stranke ne bomo pozabili. Ker cenimo zvestobo, želimo poskrbeti, da se uporabnikom ta splača. Zato s popusti ne nagrajujemo zgolj novih naročnikov. 

Odjemalci Petrol Elektrike s prejemanjem računa za elektriko (pa tudi s točenjem goriva in drugimi nakupi na Petrolu) pridobivate Zlate točke. Te lahko vedno unovčite za popust – pa naj gre za 5, 7, 10, 15 ali 20 % popusta na redno ceno – ter tako poskrbite za trajno ugodno ceno elektrike. 

Zlate točke za popust na elektriko dobite že samo z dejstvom, da kot odjemalec Petrol Elektrike prejemate naše mesečne račune! Vsako točenje goriva ali nakup pa prinaša še več točk in še višji popust.  

* * *