Znanje in podpora

Kako lahko z aplikacijo Na poti brezplačno operem avto?

Z aplikacijo Na poti lahko v naših avtomatičnih avtopralnicah  plačate tudi za pranje avta. Preverite, kako lahko s telefonom uveljavljate brezplačno avtopranje, ki ste ga prejeli, in tako poskrbite za bleščeče čisto vozilo.


Brezplačno avtopranje bo vaše, ko z aplikacijo Na poti avto operete petkrat in tako zberete 5 Zlatih kapelj. Da prejmete Zlate kaplje in svoje vozilo šestič operete zastonj, morate v aplikacijo povezati svojo Petrol klub kartico.

Brezplačno pranje avta lahko prejmete tudi kot ugodnost v v Petrol klubu ali pa v eni izmed naših nagradnih iger.

Ne veste, kako z aplikacijo sploh oprati svoj avto? Preverite navodila tule.  


Preverite še, kako z aplikacijo Na poti koristiti:


Kako z aplikacijo Na poti brezplačno operete avto?

1. Na lokaciji avtomatične avtopralnice odprite aplikacijo in izberite ekran ‘Avtopranje’.

Na ekranu boste opazili število svojih Zlatih kapelj, zraven pa še ikono darila s številom brezplačnih avtopranj, ki jih imate na voljo. Da gratis pranje uveljavljate, najprej pritisnite na gumb ‘Avtopranje’.

Če niste prepričani, ali je avtopralnica avtomatska, pritisnite znak za lokacijo. Prikazale se bodo vse avtomatske Petrol avtopralnice v bližini.

2. Določite svojo lokacijo in jo potrdite.

Na zaslonu vašega telefona se bo prikazal skener za QR kodo. Skenirajte QR kodo na plakatu pred avtopralnico. QR koda se lahko nahaja tudi na zgornjem desnem robu uvoza v avtopralnico.

Če vaš telefon avtomatično zaznava lokacijo, na kateri se nahajate, sken QR kode ne bo potreben.

Po skenu QR kode ali avtomatični zaznavi vaše lokacije, se na zaslonu odpre ekran z imenom vaše avtomatične avtopralnice. Svojo lokacijo potrdite z gumbom ‘Potrdi’.

3.Izberite svoje brezplačno avtopranje.

Odpre se ekran z vrstami avtopranja na voljo: XXL (na voljo le na nekaterih lokacijah), XL, L ali M. Pritisnite na vrsto pranja, ki ga želite.

Odpre se nov ekran s podrobnostmi in ceno avtopranja ter morebitnimi popusti, ki so vam v zameno za Zlate točke na voljo v Petrol klubu.

Za koriščenje brezplačnega avtopranja pritisnite na ikono z darilom.

4. Potrdite svojo izbiro.

Izbrano gratis avtopranje potrdite s pritiskom na gumb ‘Unovči’.
 

5. Potrdite plačilo 0 €.

Cena izbranega avtopranja se bo sedaj spremenila na 0 €. Pritisnite na ‘Nadaljuj’.

Pojavi se korak za končno potrditev plačila. Ker uveljavljate brezplačno avtopranje, bo vaš znesek za plačilo enak 0 €. Znesek potrdite s pritiskom na ‘Potrdi’.