Znanje in podpora

Z mobilno aplikacijo Na poti boste gibalno ovirani gorivo plačali kar iz svojega vozila

Na Petrolu si že od nekdaj prizadevamo, da je postanek na naših prodajnih mestih kar se da prijeten. Tudi za vse, ki ste gibalno ovirani. Z našo mobilno aplikacijo Na poti je plačevanje goriva za invalide popolnoma enostavno, poteka pa kar iz udobja vašega avtomobila. 

Kot največja energetska družba v Sloveniji se na Petrolu zelo dobro zavedamo svoje družbene odgovornosti. Zato za kvaliteto bivanja skrbimo tudi z odgovornostjo do oseb s posebnimi potrebami. Le-te se lahko vedno zanesejo na našo pomoč pri točenju goriva in pri uporabi ostalih storitev na Petrolu.

Prijaznost storitev je v preteklosti pozitivno ocenil tudi predsednik Zveze paraplegikov Slovenije Dane Kastelic, ki je svojo nakupno izkušnjo opisal takole: “Paraplegiki smo s klicem na prodajno mesto zaprosili za pomoč pri točenju goriva. Prodajalka ali prodajalec sta nam priskočila na pomoč, natočila želeno količino goriva in nam pomagala pri plačilu. Na videz preprosta in malenkostna izboljšava nam je močno olajšala opravilo, ki ga večina voznikov opravi brez težav in rutinsko.”

Vsaj plačilo goriva pa je sedaj za gibalno ovirane še enostavnejše. Mobilna aplikacija Petrol Na poti invalidom namreč omogoča izjemno enostavno in priročno plačilo goriva brez obiska blagajne, zgolj z nekaj kliki na mobilnem telefonu.