Znanje in podpora

Ugodna ponudba elektrike v vseh okoliščinah

V naslednjih treh mesecih smo vsi odjemalci električne energije oproščeni plačevanja prispevkov, ki jih k ceni elektrike doda država. Cena je lahko za odjemalce Petrola lahko še ugodnejša, z do 30 % popusta. Popust na redno ceno elektrike vam je namreč na voljo vsako leto, ne le v času trajanja krize. 

Brez plačila prispevkov  

Vsi gospodinjski in mali poslovni odjemalci električne energije bodo v naslednjih treh mesecih, ne glede na to, kdo je njihov dobavitelj električne energije, oproščeni plačila prispevka za obnovljive vire energije in prispevka za proizvodnjo električne energije v soproizvodnji, kot tudi tarifne postavke za obračunsko moč.  

In kaj se skriva pod zapletenimi izrazi? Gre za postavke na električnem računu, ki jih določa država in na katere ponudniki nimajo vpliva. Podjetja pa imajo vpliv na ceno elektrike, ki je na mesečnem računu razvidna, ko enkrat odštejemo vse prispevke in druge dajatve. 

Do 30 % popusta  

V Petrolu smo svojim odjemalcem ugodnejše cene elektrike zagotavljali že v preteklosti, za vas pa bomo poskrbeli tudi v prihodnje – letos in v naslednjih letih. In to brez dodatnih fiksnih mesečnih stroškov, ki bi dvigovali končni znesek na položnici, kot je to morda praksa drugje.  

Za vas poskrbimo vedno – letos in v naslednjih letih.

Tako pri Petrol Elektriki, ki oskrbuje že več kot 60.000 odjemalcev po vsej Sloveniji, lahko novi naročniki izberete tisti popust, ki vam po odstotku znižanja in trajanju akcijske cene ustreza najbolj. Še pomembneje pa je, da na svoje stranke ne pozabimo niti, ko se akcijska ponudba izteče.  

Tako lahko obstoječi odjemalci Petrola z vsakim evrom, ki ga namenite za plačevanje računov za elektriko, pa tudi za točenje goriva in druge nakupe, zbirate Zlate točke. Te lahko vedno unovčite za popust na elektriko, kar prek spleta – v uporabniškem portalu ali aplikaciji Moj Petrol. Stranke lahko tu izberete popust, ki jim odgovarja najbolj – pa naj gre za 10, 20 ali celo 30 % popusta na redno ceno.  

V Petrolu namreč od vsega najbolj cenimo zvestobo, zato želimo poskrbeti, da se uporabnikom ta izplača in s popusti ne nagrajujemo zgolj novih strank. Kar je še posebej pomembno v teh časih in časih ki prihajajo.   

* * *