Znanje in podpora

S plačevanjem z mobilno aplikacijo Na poti do Zlatih točk zvestobe

Pri Petrolu že od nekdaj cenimo zvestobo, zato vsak vaš nakup nagradimo z Zlatimi točkami. Nič drugače ni, če za plačevanje izbranih izdelkov in storitev uporabite mobilno aplikacijo Na poti. Vse kar potrebujete, je kartica Petrol kluba.

Glavna prednost uporabe mobilne aplikacije Na poti je v tem, da lahko z njo plačate gorivo iz udobja svojega vozila, kar preko telefona, brez sprehoda do blagajne. Z aplikacijo brez kovancev plačajte še kavo na naših kavomatih, na izbrano Petrolovo prodajno mesto pa naročite ponudbo prehrambnih izdelkov in izdelkov za vsak dan, ki jih ponujamo v naših prodajalnah. Naročeno nato le še prevzemite, brez nepotrebnega zadrževanja v prostoru. 

Kako pričnete z uporabo mobilne aplikacije Na poti?

Preprosto! Iz mobilne trgovine Google Play, App Store ali App Gallery Petrol app Na poti najprej prenesite na svoj mobilni telefon in se v aplikacijo registrirajte, kar lahko storite zgolj v nekaj korakih.

Če pa bi želeli z aplikacijo Na poti tudi plačevati, morate vanjo povezati plačilno sredstvo. Izbirajte med Petrol klub plačilo kartico, mobilno denarnico mBills ter plačilnimi karticami Visa ali Mastercard. Kot plačilno sredstvo lahko uporabite tudi navadno Petrol klub kartico, ki pa sama po sebi nima plačilne funkcije, zato morate pred nakupom nanjo naložiti dobroimetje.

Povedano drugače: da uporabljate mobilno aplikacijo Na poti, vam ni treba biti član Petrol kluba, a boste, če v aplikacijo povežete svojo Petrol klub kartico, deležni vseh ugodnosti in popustov, ki vam jih članstvo v Petrol klubu prinaša.   
 

Da uporabljate aplikacijo Na poti vam ni treba biti član Petrol kluba, a vam članstvo z vsakim nakup v aplikaciji prinaša dodatne ugodnosti.

Tudi z aplikacijo Na poti zbirajte Zlate točke

Verjetno vam je že znano, da se pri Petrolu zvestoba splača in se vsem članom Petrol kluba nakup hitro povrne. Pri nakupovanju na naših prodajnih mestih tako lahko tako uporabljate tudi aplikacijo Na poti, za vsak svoj nakup pa boste vsi, ki ste v app dodali svojo Petrol klub kartico, prejeli tudi Petrol Zlate točke. 

Ne glede na to, ali boste z aplikacijo Na poti plačevali gorivo ali kupovali hrano, boste za vsak 1 evro nakupa prejeli 1 Zlato točko in uživali v vseh prednostih, ki jih zbrane točke prinašajo. 

Zlate točke lahko zbirate tudi z družino in prijatelji in si s tem pridobite še večje popuste in nagrade. Kakšno je vaše Petrol klub stanje, lahko kadarkoli preverite v app Na poti in v uporabniškem portalu ali mobilni aplikaciji Moj Petrol.

Zlate točke lahko koristite za številne ugodnosti

Za vse tiste, ki imate na svojem uporabniškem računu lepo število Zlatih točk, smo pripravili posebno ponudbo, ki vam omogoča koriščenje Zlatih točk za številne ugodnosti in popuste kadar koli med letom. 
Med njimi boste našli:

Popust v naši spletni trgovini Petrol eShop

Če pogosto brskate po naši pestri spletni ponudbi, boste hitro opazili, da vaš čakajo tam številne ugodnosti, ki ste si jih pridobili s plačevanjem s Petrol app. Zlate točke Petrol tako lahko zamenjate za nakup mnogih artiklov, ki so ob koriščenju Zlatih točk za vas še bolj ugodni. Tudi novosti v naši ponudbi: prehrambnih izdekov in izdekov za vsak dan, ki vam jih dostavimo domov. 

Popust pri mesečnem računu Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina

Če še niste unovčili Zlatih točk, ki ste jih zbrali z nakupi z mobilno aplikacijo na poti in ste odjemalec Petrol Elektrike in Petrol Zemeljskega plina, naj vas razveselimo, da jih lahko zamenjate za popust pri mesečnem računu.

Ugodnejše cene izbrane Petrol klub ponudbe na prodajnih mestih

Če se je na vašem uporabniškem računu nabralo že zavidanja vredno število Zlatih točk, potem jih lahko koristite tudi na vseh naših prodajnih mestih za nakup izbranih izdelkov. Še več! Za vas smo pripravili dve posebni ponudbi, ki vam z unovčitvijo vaših Zlatih točk omogočata nakup izdelkov zgolj po 1 evro ali pa celo 0 evrov.

* * *