Znanje in podpora

Pogosto pozabite svojo Petrol klub kartico? Aplikacija Na poti je lahko rešitev

Članstvo v Petrol klubu vam nudi številne prednosti in ugodnosti, ki jih lahko koristite, ko nakupujete na Petrolu. Pa ste vedeli, da lahko svojo fizično kartico Petrol kluba zlahka nadomestite z mobilno aplikacijo Na poti?

Podobno kot pri drugih oblikah članstva, tudi v primeru članstva v Petrol klubu prejmete lojalnostno kartico. Ne glede na to, ali se boste odločili za kartico zvestobe ali plačilno Petrol kartico , boste z njima, poleg nabiranja točk zvestobe, uživali tudi  v številnih popustih in dodatnih ugodnostih

Še več: če si boste na vaš pametni telefon naložili našo mobilno aplikacijo Na poti, potem za plačevanje goriva, kave, pranje avtomobila in nakup izdelkov ne boste potrebovali vaše Petrol klub kartice, saj jo boste imeli vedno dostopno na vašem pametnem telefonu – z njo pa tudi vse prednosti članstva v naši družini zvestobe.

Petrol klub kartico povežite z aplikacijo Na poti

Če svojo Petrol klub kartico povežete v aplikacijo Na poti, boste z vsakim plačilom izbrane storitve nabirali Zlate točke - podobno kot če bi se ob plačilu na blagajni identificirali s svojo Petrol klub kartico. 

Prvi korak je, da si na vaš pametni telefon namestite aplikacijo Na poti. Ko bo Petrol app nameščen, vanj povežite še Petrol klub kartico in pa svoje plačilno sredstvo. Velja si zapomniti: s Petrol klub plačilno kartico boste v aplikaciji lahko plačevali, zato dodatno plačilno sredstvo ne bo potrebno, z navadno Petrol klub kartico pa ne – tu boste morali za plačilo uporabiti svojo kreditno ali osebno bančno kartico.

Aplikacija je sedaj pripravljena za plačilo storitev in blaga ter za koriščenje vseh ugodnosti, ki vam jih ponuja Petrol klub.

Izberete lahko tudi virtualno Petrol klub kartico zvestobe

Novim članom kluba ponujamo možnost, da ob spletnem naročilu Petrol klub kartice zvestobe izberete samo digitalno obliko Petrol klub kartice, pri čemer fizične kartice sploh ne prejmete. 

V tem primeru za njeno uporabo nemudoma dobite avtorizacijsko kodo, ki vam jo pošljemo na elektronski naslov, ki ste ga navedli v elektronsko pristopnico. Tako bo vaša virtualna kartica že takoj pripravljena za uporabo. 

Če svojo Petrol klub kartico povežete v aplikacijo Na poti, boste z vsakim plačilom nabirali Zlate točk

Je uporaba aplikacije Na poti bolj praktična kot fizična Petrol klub kartica?

Marsikdo med nami z veseljem iz denarnice izvleče kartico,  jo položi na pult ob blagajni in si predstavlja kako se nanjo nalagajo Zlate točke. V današnji dobi vse pogostejšega elektronskega plačevanja in hitrega tempa življenja pa aplikacija Na poti prinaša še dodatne prednosti:

Za plačevanje blaga in storitev potrebujete zgolj pametni telefon z aplikacijo Na poti

Ena glavnih prednosti aplikacije Na poti je v tem, da deluje kot vmesnik za digitalno obliko vaše fizične Petrol klub kartice. Če v mobilno aplikacijo povežete Petrol klub plačilno kartico ali Petrol klub kartico zvestobe in drugo plačilno sredstvo, boste lahko z aplikacijo plačevali točenje goriva in ostalih izbranih storitev brez identifikacije na blagajni. Vaša Petrol klub kartica bo sedaj vedno priročno dostopna na vašem pametnem telefonu.

Aplikacija Na poti omogoča hitro in udobno plačilo goriva in ostalih storitev

Ker se zavedamo pomembnosti udobnega potovanja s čim manj stresa, vam aplikacija Petrol Na poti ponuja ogromno različnih storitev, s katerimi bo vaše potovanje hitrejše in tudi manj naporno. Petrol Na poti omogoča brezskrbno plačevanje goriva, pranje vozila, točenje Kave na poti ter nakup izdelkov. Vse brez nepotrebnega zadrževanja v prodajnem prostoru. Pri točenju goriva in plačilu avtopranja celo brez obiska blagajne oziroma prodajnega mesta!

Z aplikacijo Na poti ste deležni vseh prednosti članstva 

S plačevanjem prek aplikacije Na poti lahko uporabniki zbirate Zlate točke Petrol, ki jih lahko koristite ob nakupu številnih izdelkov in avtopranja po znižanih cenah in na ta način dodatno prihranite. In še več! S plačilom kave na avtomatih lahko uporabniki Petrol Na Poti zbirate Zlata zrna in si na ta način prislužite vsako deseto kavo brezplačno.

Še niste član kluba Petrol? Postanite zgolj v nekaj korakih!

Če še niste član kluba Petrol in želite uživati ugodnosti, ki jih zvestim strankam ponujamo, potem se je potrebno včlaniti v Petrol klub

Izbirajte med dvema Petrol klub karticama:

  • Petrol klub kartica zvestobe je namenjena vsem našim zvestim kupcem, ki na Petrolu redno opravljajo nakupe in uporabljajo naše storitve, ob tem pa z vsakim nakupom nabirajo Zlate točke oziroma Petrol točke zvestobe.
  • Petrol klub plačilna kartica pa je namenjena vsem našim zvestim kupcem, ki si poleg ugodnosti in zbiranja Petrol klub točk, želijo tudi plačilne funkcije in zamik plačila oziroma plačevanje na obroke.
* * *