Znanje in podpora

Kako v aplikacijo Na poti dodam novo kartico?

Preverite, kako v svojo aplikacijo Na poti dodate novo plačilno sredstvo: Petrol klub plačilno kartico ali eno izmed Visa oz. Mastercard kartic.  

Šele ko v aplikacijo Na poti dodate plačilno sredstvo, vam bo ta namreč omogočala polno uporabo: plačevanje brez obiska blagajne in naročanje izdelkov brez nepotrebnega zadrževanja na prodajnem mestu.

Kako pričeti z uporabo aplikacije Na poti preverite tule, katera plačilna sredstva lahko v aplikaciji uporabljate pa si preberite tu.

Kako torej v aplikacijo dodati novo kartico? 

1. Odprite meni v zgornjem levem kotu aplikacije in izberite “Plačilna sredstva”.

2. Pomaknite se do okna, kjer piše “Dodaj plačilno kartico” in izberite “Dodaj”.  

3. V polje “Card number” vnesite številko vaše kartice, v polje “Name on card” pa ime in priimek kot sta navedena na vaši kartici. V polje “MM/YY” vnesite mesec in leto poteka vaše kartice. V polje “CVV” vnesite trimestno številko, ki se nahaja na hrbtni strani vaše kartice.

Z izbiro gumba “Pay €1.00” potrdite podatke o vaši kartici. Da preverimo veljavnost vaše kartice, vam bomo z računa testno trgali en evro, ki vam ga bomo nato tudi vrnili. Vaša kartica je uspešno dodana, če je bila preverjena in zaznana kot veljavna. 

* * *