Znanje in podpora

Pri nas se zvestoba splača! Z Zlatimi točkami do nižjega računa za elektriko in plin

Ste že unovčili Zlate točke, ki ste jih zbrali z nakupi na Petrolu? Odjemalci Petrol Elektrike in Petrol Zemeljskega plina jih lahko vedno zamenjate za popust na oba energenta.

Marsikoga močno bremenijo visoki zneski na računih za elektriko in zemeljski plin, zato se splača izkoristiti akcijske ponudbe tega ali onega ponudnika obeh energentov. Na Petrolu poskrbimo, da bo znesek na vaših računih za energijo ugoden tudi po izteku (že tako ugodne) akcijske ponudbe, s katero smo vas prepričali, da ste preklopili na Petrol. Vse, kar morate storiti, je, da unovčite Zlate točke, ki ste jih zbrali z nakupi na naših prodajnih mestih, v Petrol eShopu in s plačevanjem računov za Petrolove energente.

Člani Petrol kluba ste z nakupi na Petrolu nagrajeni s popusti za skrbno izbrane izdelke, odjemalci Petrol Elektrike ali Petrol Zemeljskega plina pa z vedno nizkimi računi za oba energenta.

Na Petrolu z Zlatimi točkami poskrbimo, da bo znesek na vaših računih za energijo ugoden tudi po izteku akcijske ponudbe.

Zlate točke za popust na ceno Petrol Elektrike ali Petrol Zemeljskega plina lahko obstoječi odjemalci vedno unovčite prek portala Moj Petrol ali s klicem v naš Klicni center, na brezplačno številko 080 22 66. Zlate točke boste za nižji račun lahko zamenjali takoj, ko se bo iztekla akcijska ponudba, v kateri ste preklopili na Petrol Elektriko ali Zemeljski plin, izbrani paket popusta pa bo za vas začel veljati s prvim dnem v naslednjem mesecu po izteku vezave. Vaš račun bo nižji naslednjih pet mesecev, na njem pa bo prikazana fiksna cena, v katero bo že vključen izbrani popust na trenutno veljavni redni cenik Petrolovih energentov.

Novi odjemalci – vsi, ki še niste uporabniki Petrol Elektrike ali Zemeljskega plina – lahko preklopite na Petrol ter Zlate točke zamenjate za ugodnejšo ceno energentov že zdaj.

Zlate točke, ki ste jih zbrali v letu 2019, lahko unovčite vse do konca januarja 2020.

Več Zlatih točk, večji popust

Za vsak evro nakupa na Petrolovih bencinskih servisih in v eShopu, tudi za nakup sendvičev in drugih dobrot v trgovinah HopIN, točenje goriva in plačilo Petrolovih energentov, vas nagradimo z eno Zlato točko. Kadar koli med letom jih lahko unovčite za kakšno izmed številnih skrbno izbranih ugodnosti ali za popuste iz naše bogate ponudbe, tudi za popust na ceno Petrol Elektrike in/ali Zemeljskega plina.

Za koliko bo naslednjih pet mesecev nižji vaš račun za elektriko ali zemeljski plin, je odvisno od tega, koliko Zlatih točk boste unovčili. Če jih boste unovčili 500, na primer, boste v letu 2020 deležni 5-odstotnega popusta, če jih boste unovčili 4500, pa bo popust kar 30-odstoten.

Dobra novica je tudi, da lahko število Zlatih točk zlahka povečate tako, da svojo Petrol klub kartico povežete s kartico svojih najbližjih. Ob združitvi bodo vse povezane kartice Zlate točke zbirale skupaj, točke pa se bodo beležile na vse kartice hkrati.

A pozor: Zlate točke, ki ste jih zbrali v tekočem letu lahko unovčite samo do konca januarja naslednje leto, nato z zbiranjem pričnete znova.

* * *