Znanje in podpora

Z nakupom klime znižajte temperaturo in višino vaše položnice za elektriko

Ste vedeli? Ob nakupu klimatske naprave pri Petrolu si lahko znižate ceno dobave električne energije kar za 1 leto! Vas zanima, kako?

Preklop na akcijsko ceno električne energije ob nakupu klime je  povsem enostaven in uporabniku prijazen:  

S klimo do elektrike na Petrolu 1

S klimo do elektrike na Petrolu 1

V naši spletni trgovini eShop ali na spletni strani pobrskajte med bogatim naborom klimatskih naprav priznanih proizvajalcev in nakup opravite kar iz udobja naslonjača. Za nakup s strokovnim nasvetom, prilagojen vašim potrebam, pa se obrnite na naš Energetski center Petrol.  

S klimo do elektrike na Petrolu 2

S klimo do elektrike na Petrolu 2

Po nakupu klimatske naprave nam sporočite, da želite izkoristiti akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike. O preklopu na Petrol povprašajte strokovnjake v Energetskem centru Petrol, nam pošljite elektronsko sporočilo na eshop@petrol.si ali pa nas pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 22 13.

S klimo do elektrike na Petrolu 3

S klimo do elektrike na Petrolu 3

Prijazni agenti bodo poskrbeli, da bo podpis pogodbe Petrol Elektrike stekel hitro in enostavno. Posegi v stanovanje niso potrebni, za vas pa bomo uredili še vse administrativne vidike menjave dobavitelja električne enegije. Že v nekaj dneh boste tako postali naš odjemalec.

S klimo do elektrike na Petrolu 4

S klimo do elektrike na Petrolu 4

Na dogovorjen termin bomo izvedli dostavo vaše nove klime, v kolikor ste se odločili za montažo, pa še namestitev in zagon klimatske naprave.

S klimo do elektrike na Petrolu 5

S klimo do elektrike na Petrolu 5

Pa ste! Uživajte v udobju in brezskrbnem bivanju v vašem domu ter, seveda, v ugodnejših mesečnih računih elektrike.

Koliko bom po nakupu klimatske naprave plačeval za elektriko?
Cena električne energije ob nakupu klimatske naprave Dražji tok VT (€/kWh) Cenejši tok MT (€/Wh) Enotni tok ET (€/kWh)
Cena brez DDV 0,05586 0,03061 0,05081
Cena z DDV 0,06815 0,03734 0,06199

Akcija velja za vse obstoječe odjemalce Petrol Elektrike, ki imajo trenutno redno tarifo, ter za vse nove odjemalce. Cene veljajo za dobavo električne energije in ne vsebujejo trošarin in drugih dajatev, predpisanih s strani države. Cena za uporabo omrežja, prispevki in trošarina so določeni z vsakokrat veljavnimi predpisi.

Večja tarifa (VT) je tarifa, ki jo dvotarifni števec beleži vsak delavnik od 6. do 22. ure. Manjša tarifa (MT)  je tarifa, ki jo dvotarifni števec beleži vsak delavnik od 22. do 6. ure naslednjega dne ter v soboto, nedeljo in dela prost dan od 0. do 24. ure. Enotna tarifa (ET) je tarifa, ki jo beleži enotarifni števec vsak dan od 0. do 24. ure. 

* * *