Znanje in podpora

Kako pričnem z uporabo aplikacije Na poti?

Za uporabo aplikacije Na poti se morate vanjo naprej registrirati. Da lahko z aplikacijo Na poti tudi plačujete, pa jo povežite še z vašo plačilno kartico. Ne pozabite povezati še kartice Petrol kluba s katero boste zbirali Zlate točke!

Bi radi s telefonom preverjali cene goriva, plačevali za napolnjen tank, kupili kupon za pranje avta, točili kavo ali si priskrbeli hrano ter izdelke iz naše ponudbe? Uporabite aplikacijo Na poti!

Aplikacijo Na poti najprej prenesite iz Google trgovine Play Store in Apple trgovine App Store. V aplikacijo se registrirajte ter vanjo dodajte plačilno sredstvo.

Nova registracija v aplikacijo Na poti
  1. V aplikacijo Na poti vpišite svoj elektronski naslov in izberite državo, kjer boste aplikacijo uporabljali.
  2. Določite geslo, ki ga boste uporabljali za prijavo v aplikacijo. To mora vsebovati najmanj 8 znakov, vsaj eno veliko in malo tiskano črko ter vsaj eno število ali poseben znak.
  3. Po vpisu gesla izberite gumb "Registriraj se".
  4. Na elektronski naslov vam bomo z naslova Moj Petrol Admin poslali sporočilo s potrditveno povezavo. Svojo registracijo potrdite v roku dveh ur.
  5. S svojim elektronskim naslovom in geslom se nato prijavite v aplikacijo Na poti. Preberite si splošne pogoje uporabe mobilne aplikacije Na poti in za nadaljevanje označite, da se s pogoji uporabe strinjate.

Ob registraciji v aplikacijo Na poti boste hkrati ustvarili še uporabniški račun za Moj Petrol. To pomeni, da se boste z enakimi podatki lahko prijavili tudi v naš uporabniški portal ali aplikacijo Moj Petrol, kjer boste lahko urejali vse vidike svojega poslovanja z nami. 

Že imate uporabniški račun Moj Petrol?

Potem se vam v aplikacijo Na poti ni treba registrirati kot nov uporabnik! V aplikacijo zgolj vpišite elektronski naslov in geslo, ki ga uporabljate za prijavo v Moj Petrol. Sprejmite še pogoje uporabe ter pritisnite na gumb "Prijava".  

Želite plačati gorivo ali kavo, naročiti Fresh izdelek ali oprati vozilo? Povsem preprosto je!

V aplikacijo Na poti dodajte plačilno sredstvo

Ko ste v aplikacijo Na poti enkrat registrirani, je čas, da vanjo dodate še plačilno sredstvo. 

Kot plačilno sredstvo lahko dodate plačilno kartico Mastercard in Viso – tudi če niste član Petrol kluba – oz. vanjo povežete mobilno denarnico mBills. Plačilna sredstva, ki jih lahko dodate v aplikacijo, preverite tukaj, kako jih dodate v aplikacijo pa si preberite v tem članku

V aplikacijo Na poti povežite še svojo Petrol klub kartico

V aplikacijo Na poti dodajte še Petrol klub plačilno kartico ali pa Petrol klub kartico zvestobe. Tako boste lahko člani Petrol kluba uživali v popolni izkušnji uporabe aplikacije Na poti ter v vseh prednostih naše družine zvestobe - zbirali boste Zlate točke in dostopali do ugodnosti, ki vam jih za podarjamo v Petrol klubu. 

Petrol klub plačilna kartica ima, kot pove že ime, poleg zbiranja točk tudi plačilno funkcijo. Navadna kartica zvestobe plačilne funkcije nima, razen če nanjo (in s tem v a