Znanje in podpora

Kako pričnem z uporabo aplikacije Na poti?

Za uporabo aplikacije se morate vanjo naprej registrirati in jo povezati z vašo Petrol klub plačilno kartico ali Petrol klub kartico zvestobe. 

Postopek registracije v aplikacijo Na poti

Že imate uporabniški račun Moj Petrol? Vpišite svoje uporabniško ime in geslo, sprejmite pogoje uporabe aplikacije ter pritisnite na gumb "Prijava". 

Uporabniškega računa Moj Petrol še nimate? V aplikaciji Na poti kliknite na gumb "Registriraj se", vnesite svoje podatke ter pritisnite na gumb “Naprej”. Na elektronski naslov vam bomo poslali sporočilo s potrditveno povezavo. Svojo registracijo potrdite v roku treh dni. Z uporabniškim imenom in geslom se nato prijavite v aplikacijo. 

Vse kar morate še storiti je, da z aplikacijo Na poti povežete svojo Petrol klub kartico.

Insert image

Želite plačati gorivo ali kavo, naročiti Fresh izdelek ali oprati vozilo? Oglejte si video z navodili kako - preprosto je!

Povezava Petrol klub kartice z aplikacijo Na poti

Če Petrol klub kartice še nimate, na zaslonu izberite opcijo "Dodaj kartico", potrdite pogoje uporabe ter pritisnite na gumb “Nadaljuj”. Z vnosom svojih podatkov boste ustvarili virtualno Petrol klub kartico. Za uporabo je pripravljena takoj. 

Če Petrol klub kartico že imate, skenirajte črtno kodo kartice ali vpišite njeno številko ter to potrdite z gumbom "Naprej". Vpišite vaše podatke in izberite gumb "Poveži".

Sem imetnik Petrol klub plačilne kartice

Super, z aplikacijo Na poti ste kartico že povezali, kar pomeni, da je aplikacija pripravljena za uporabo.

Imam Petrol klub kartico zvestobe

Pred nakupovanjem z aplikacijo, povezano s Petrol klub kartico zvestobe, torej kartico, ki ni plačilna, vas čaka še en korak. Vse kar morate storiti je, da na svojo aplikacijo naložite dobroimetje. To lahko storite na blagajni najbližjega Petrola ali HopIN trgovine. Dobroimetje bo takoj vidno v vaši aplikaciji, kar pomeni, da lahko pričnete z uporabo.