Znanje in podpora

Kako pričnem z uporabo aplikacije Na poti?

Za uporabo aplikacije se morate vanjo naprej registrirati. Da lahko z aplikacijo Na poti tudi plačujete, jo povežite še z vašo Petrol klub kartico oziroma z drugim plačilnim sredstvom. 

Aplikacijo Na poti najprej prenesite in Google trgovine Play Store ali Apple trgovine App Store, nato pa se vanjo registrirajte. Ob registraciji v aplikacijo Na poti boste hkrati ustvarili še uporabniški račun za portal Moj Petrol, v katerem lahko urejate vse vidike svojega poslovanja z nami. 

Že imate uporabniški račun Moj Petrol?

V aplikacijo zgolj vpišite svoj elektronski naslov in geslo, sprejmite pogoje uporabe ter pritisnite na gumb "Prijava".  

Uporabniškega računa Moj Petrol še nimate?
  1. V aplikacijo Na poti najprej vpišite svoj elektronski naslov in izberite državo, kjer boste aplikacijo uporabljali. Z izbiro države določite tudi jezik v katerem se bo aplikacija prikazovala. 
  2. Nato določite geslo, ki ga boste uporabljali za prijavo v aplikacijo. To mora vsebovati najmanj 8 znakov, vsaj eno veliko in malo tiskano črko ter vsaj eno število ali poseben znak. Po vpisu gesla izberite gumb "Registriraj se".
  3. Na elektronski naslov vam bomo z naslova Moj Petrol Admin poslali sporočilo s potrditveno povezavo. Svojo registracijo potrdite v roku dveh ur.
  4. S svojim elektronskim naslovom in geslom se nato prijavite v aplikacijo Na poti. Preberite si splošne pogoje uporabe mobilne aplikacije Na poti in za nadaljevanje označite, da se s pogoji uporabe strinjate.

Želite plačati gorivo ali kavo, naročiti Fresh izdelek ali oprati vozilo? Povsem preprosto je!

Povezava Petrol klub kartice z aplikacijo Na poti

Za popolno izkušnjo uporabe aplikacije ter ugodnosti, ki vam jih omogoča, v Na poti dodajte še svojo Petrol klub kartico

Če ste že član Petrol kluba, kar pomeni, da kartico že imate, bomo to v aplikacijo dodali avtomatično, takoj ko v aplikacijo vpišete svoje podatke (brez skrbi, ti so pri nas popolnoma na varnem). Pazite le, da se ti ujemajo s podatki, ki ste jih navedli ob včlanitvi v Petrol klub.

V kolikor vaše Petrol klub kartice v sistemu ne najdemo, vam bomo namreč ustvarili novo, digitalno. Ta bo za uporabo pripravljena takoj. Če vam zgolj nova digitalna kartica ni dovolj, lahko v zadnjem koraku izberete še možnost prejema fizične Petrol klub kartice.   

V Na poti lahko dodate še druga plačilna stredstva

Kot član Petrol kuba lahko Izbirate med plačilno kartico ter navadno kartico zvestobe, ki plačilne funkcije nima. 

Če ste v aplikacijo dodali Petrol klub plačilno kartico, je vaša aplikacija Na poti pripravljena na uporabo.

Če ste, po drugi strani, v Na poti dodali zgolj navadno Petrol klub kartico zvestobe, boste morali, če želite z aplikacijo plačevati, urediti še svoja plačilna sredstva: 

  • Na svojo aplikacijo oz. na svojo kartico zvestobe lahhko naložite dobroimetje. To lahko storite na blagajni najbližjega Petrola. Dobroimetje bo takoj vidno v vaši aplikaciji, kar pomeni, da lahko pričnete z uporabo.
  • V aplikacijo lahko povežete tudi druga plačilna sredstva: mobilno denarnico mBills ter Visa ali Mastercard kartice. Preverite, kako
* * *