Znanje in podpora

Spoznajte HipTerminal – točilno mesto prihodnosti, ki vam je na voljo že danes

Ste kdaj pomislili, koliko časa točite gorivo? V povprečju med 90 in 120 sekund. Na Petrolovem interaktivnem HipTerminalu pa lahko ti dve minuti izkoristite za hiter, a premišljen nakup brez čakanja v vrsti.

V Petrolu zopet orjemo ledino in na bencinske servise uvajamo inovacijo, za katero smo prepričani, da jo bodo uporabniki hipno posvojili. HipTerminali, ki so prva tovrstna rešitev v jadranski regiji in širše, namreč prinašajo vrhunsko uporabniško izkušnjo, saj kombinirajo točenje goriva s hitrimi nakupi izdelkov ter nove generacije storitev.

Dejstvo je, da se vsakdanji življenjski ritem sodobnega človeka pospešeno spreminja, venomer se nam mudi. V kroničnem pomanjkanju časa in želji čim bolje izkoristiti vsak prosti trenutek v urbanih središčih uspevajo trgovin(ic)e za t. i. hitre nakupe, npr. Petrolove trgovine HopIN, kjer si lahko privoščite Kavo na poti, slasten sendvič ter izkoristite čas še za loterijo, plačevanje položnic in nakup vstopnic. Tudi Petrolovi bencinski servisi poleg goriva ponujajo še možnost priročnega nakupa praktično vsega, kar smo se v tistem trenutku spomnili. Hitrega življenjskega sloga ljudi se zavedamo tudi v Petrolu, kjer z inovacijo v obliki HipTerminalov obiskovalcem bencinskih servisov omogočamo, da kar najbolje izkoristite svoj čas.

Predvajaj

S HipTerminali obiskovalcem bencinskih servisov omogočamo, da kar najbolje izkoristite svoj čas.

HipTerminali – ker šteje vsak trenutek

Ko se mudi, dve minuti štejeta dvojno ali celo trojno. Čas, preživet z opazovanjem okolice bencinskega servisa ali vrtenja številk na točilnem mestu, velja bolje izkoristiti. Spoznajte HipTerminal – interaktivno prodajno napravo, ki je nameščena na prodajnih mestih Petrolovih najbolj obiskanih bencinskih servisov.

Njena naloga je poskrbeti za kar najbolj priročno uporabniško izkušnjo točenja goriva in hitrega nakupa izdelkov. Na HipTerminalu namreč lahko med točenjem goriva izberete najrazličnejše izdelke, ki jih zatem prevzamete v prodajalni in plačate s plačilno kartico ali pametnim telefonom – hitro in enostavno.

V kolikor ste se med vožnjo na bencinski servis ali pa na njem spomnili, da na vaši poti ali pa doma oziroma v službi potrebujete še kaj – morebitno okrepčilo, prigrizek ali gospodinjski izdelek, lahko to sedaj že med točenjem goriva označite na HipTerminalu, Petrolovo osebje pa vam bo izbrani izdelek (ali več njih) takoj pripravilo za prevzem na prodajnem pultu. V Petrolu smo HipTerminale uvedli z namenom, da strankam olajšamo življenje in vsakodnevni stres, povezan z iskanjem izdelkov, čakanjem v vrstah in gnečo.

Na HipTerminalu lahko med točenjem goriva izberete najrazličnejše izdelke, ki jih zatem prevzamete v prodajalni.

HipTerminal kot vir informacij

HipTerminal lahko uporabite tudi za preverjanje stanja točk in ugodnosti v Petrol klubu – enostavno vstavite ali poskenirajte svojo Petrol klub kartico in na zaslonu se vam bo prikazalo trenutno stanje točk in ugodnosti, ki so vam na voljo. Prav tako lahko hitro in enostavno preverite morebitno akcijsko ponudbo na bencinskem servisu, ki ste ga pravkar obiskali.

V Petrolu smo dostop do zaslonov HipTerminalov omogočili tudi partnerskim podjetjem, zato obiskovalce na HipTerminalih čaka tudi prilagojena ponudba storitev in izdelkov drugih podjetij. Uporabnik lahko kar prek HipTerminala odda povpraševanje za predstavljen izdelek ali storitev.

Posamezniku prilagojena uporabniška izkušnja

V Petrolu si prizadevamo za kar najbolj personalizirano uporabniško izkušnjo na prodajnem mestu. Tako kot lahko preko mobilnih aplikacij Moj Petrol in Na poti upravljate prikazovanje vsebin, boste uporabniki v prihodnje na HipTerminalu ob identifikaciji s kartico Petrol klub deležni prilagojene ponudbe, skladne z vašimi nastavitvami in preferencami. Namreč, tudi z vašo pomočjo želimo narediti HipTerminale in mobilne aplikacije kar najboljše, zato se veselimo vaših povratnih informacij.

Preverite, kje je vam najbližji HipTerminal

HipTerminal je poleg naših mobilnih aplikacij najsodobnejši način na katerega lahko uporabniki dostopate do Petrolovih storitev. Dobrodošli na točilnem mestu prihodnosti. Trenutno je na desetih Petrolovih lokacijah po Sloveniji nameščenih 62 HipTerminalov, jih bo pa v prihodnje vse več.  

HipTerminal lahko že preizkusite na najbolj obiskanih Petrolovih bencinskih servisih v glavnem mestu: na Tržaški, Dunajski, Šmartinski, Tivolski, na dveh lokacijah na Celovški cesti ter v Črnučah, Domžalah, na Lomu in v Lukovici.

HipTerminal lahko že preizkusite na najbolj obiskanih Petrolovih bencinskih servisih v glavnem mestu.