Znanje in podpora

Za popoln sijaj vašega avtomobila poskrbijo avtopralnice Tip Stop Vianor

Ko boste naslednjič potrebovali vrhunsko pranje avtomobila, se ustavite v avtopralnicah Tip Stop Vianor, ki spadajo med najbolj dovršene avtopralnice v Sloveniji. Opremljene so z najnovejšo tehnologijo za pranje avtomobila, ki bo nežno, a učinkovito očistila prah, ostanke mrčesa, blato, mastne madeže in vso ostalo umazanijo z vašega avtomobila. Mehke krtače ne bodo v nobenem primeru pustile prask na laku vašega avtomobila, uporabljena avtokozmetika, ki jo odlikuje izredna kvaliteta, pa bo poskrbela za neverjeten sijaj po vsakem pranju.

Pranje avtomobila v avtopralnicah Tip Stop Vianor

Storitve avtopralnice smo razdelili v pet paketov – S, M, L, XL in XXL.

Osnovni paket S vključuje pranje avtomobila s šamponom in sušenje, najbolj obsežen paket XXL pa zajema visokotlačno predpranje, visokotlačno pranje podvozja, pranje avtomobila s šamponom, premium pranje, voskanje in sušenje. Vmesni paketi pa vsebujejo določeno število prej omenjenih storitev.

Za izredno nizko doplačilo za vas poleg pranja avtomobila v avtopralnici opravimo tudi sesanje ali pranje predpražnikov. Tako bosta zasijali zunanjost in notranjost vašega avtomobila.


avtopralnice Tip Stop Vianor

Avtomatske avtopralnice vas v Ljubljani pričakujejo na Dolenjski cesti 157a (Rudnik Vzhod), Dolenjski cesti 136 (Rakovnik), Tržaški cesti 130, Celovški cesti 226, Šmartinski cesti 101 in na Letališki cesti 38. Najdete jih tudi na 54 drugih lokacijah po Sloveniji.

Avtopralnice, ki vam nudijo ročno pranje avtomobila v Ljubljani, boste našli  na Litijski cesti 31, Kajuhovi ulici 32s in na Zaloški cesti 225 ter na 34 drugih lokacijah po Sloveniji.

Druge storitve servisnih delavnic Tip Stop Vianor

Poleg pranja avtomobila vam nudimo tudi različne avtomehanične (servis avtomobila, menjava olja, popravila avtomobila, …) in vulkanizerske storitve (menjava gum, hotel pnevmatik, centriranje gum,..). Vljudno vabljeni k obisku katere izmed naših modernih avtopralnic ali servisnih delavnic. Potrudili se bomo za vaše zadovoljstvo!