Znanje in podpora

Menjava gum po ugodnih cenah

Menjava gum in druge vulkanizerske storitve
Delavnice Tip Stop Vianor

Družba Petrol uresničuje svojo vizijo širjenja ponudbe za stranke. Tako smo z letošnjim letom v sodelovanju z družbo Vianor odprli prvo avtomehanično in vulkanizersko delavnico Tip Stop Vianor na Letališki cesti v Ljubljani. Do konca leta načrtujemo širitev na skupno 15 delavnic Tip Stop Vianor po vsej Sloveniji. Vianor je sicer že prisoten v 18 evropskih državah. V tujini si je podjetje pridobilo izjemen ugled, ki je rezultat strokovno opravljenih storitev s področja servisiranja in vulkanizerstva.
 

Vulkanizerske storitve

Delavnice Tip Stop Vianor vam nudijo kvalitetne vulkanizerske storitve v Ljubljani in številnih drugih krajih po Sloveniji:

Ne pozabite, da zakon točno določa datum za menjavo gum. Ustrezna zimska oprema mora biti nameščena med 15.11. in 15.3., v primeru zimskih razmer pa tudi pred oz. po tem datumu. Nudimo vam hitro in strokovno menjavo gum.

Centriranje gum se običajno opravi dvakrat letno med menjavo gum. Kvalitetno opravljeno centriranje pnevmatik podaljša življenjsko dobo pnevmatik, zagotavlja večje udobje pri vožnji in zmanjšuje obrabo podvozja in vzmetenja.

  • Preverjanje tlaka v pnevmatikah

Preverjanje tlaka v pnevmatikah je najpomembnejše vzdrževalno delo pri pnevmatikah. Zaželjeno je, da ga večkrat preverite tudi sami. Prenizek tlak namreč poveča obrabo dezena po robovih, previsok tlak pa povzroči pretirano obrabo sredinskega dela. Tlak vedno preverjajte, ko so pnevmatike hladne.

  • Shranjevanje gum (hotel pnevmatik)

Ustrezno skladiščenje pnevmatik upočasni njihovo staranje. Vaše gume bomo pred shranjevanjem ustrezno označili (smer vrtenja in položaj na vozilu). Pri nas so vaše pnevmatike do naslednje menjave gum varno shranjene pred vročino, pretirano vlago in UV-žarki, ki bi jih lahko poškodovali. Poleg tega boste doma prihranili prostor.

  • Pregled in popravilo gum

Morebitnih lukenj in drugih poškodb na pnevmatikah ne popravljajte sami. Vianorjevi strokovnjaki imajo znanje in primerno orodje, zato lahko poskrbijo za optimalno popravilo vaših pnevmatik.

  • Čiščenje pnevmatik

Je del naše storitve hotela za pnevmatike. S čiščenjem pnevmatike ustrezno pripravimo na shranjevanje. Uporabljamo samo čistila, ki gume ne poškodujejo, temveč jo dodatno negujejo.

* * *