Title
ENERGETSKE REŠITVE ZA
POSLOVNE UPORABNIKE
Optimizirajte svoj posel in ga vodite brez energetskih skrbi!

V Petrolu smo za poslovne uporabnike razvili celovite energetske rešitve, s katerimi prihranite na vsakem koraku.

Hkrati so prijazne do okolja, ustvarjajo prijetno delovno okolje, zanje pa vam nudimo tudi izjemne pogoje financiranja brez pologa in brez obresti.
Izkoristite našo energijo za vaš uspeh!
Posel ni enak poslu, zato v Petrolu skupaj z vami razvijamo sodobne produktne rešitve in snujemo inovativne poslovne modele, ki odgovarjajo prav vam.

Petrolovi strokovnjaki vam pomagajo pri izbiri novega energetskega sistema, ki je varčen, učinkovit in okolju prijazen.

Naše energetske rešitve za ogrevanje in hlajenje, razsvetljavo, sanacije stavb in celo za vozni park vam prinašajo občutno konkurenčno prednost. Zagotavljamo vam namreč takojšnjo izvedbo sistema brez začetnih stroškov investiranja in s tem takojšen učinek prihranka pri stroških za elektriko.

REŠITVE SO PRIMERNE ZA

Športni
objekti

Objekti za nego
in zdravstvo

Večstanovanje
stavbe

Izobraževalni
objekti

Kultura in
zabava

Proizvodnja in
industrija

Skladišča

Kmetijski
objekti

Sejmi in
kongresi

Poslovne
stavbe

Storitve
in obrt

Trgovine

Turizem in
gostinstvo

Garaže in
parkirišča

In še mnogo
drugih

NUDIMO VAM ODLIČNE POGOJE ZA VARNO INVESTICIJO NA TRDNIH TEMELJIH

LED razsvetljava

Energijsko varčna LED razsvetljava je sodobna rešitev za športne in proizvodne objekte, distribucijske centre, skladišča, parkirišča in garaže. Dobrodejno vpliva na uporabnike objektov, odlikujejo pa jo dolga življenjska doba ter veliki prihranki pri vzdrževanju in električni energiji.

Ogrevanje in hlajenje

Prava izbira sodobnega načina ogrevanja in hlajenja z nami ni težka odločitev. Ob novih tehnologijah in vrhunski kakovosti bodo vaši prihranki večji, vpliv na okolje pa manjši. Da boste trajno brez skrbi, vam zagotavljamo dolge življenjske dobe sistemov in dobre garancije.

Sanacija stavb

Stavbe z dotrajanim energetskim ovojem imajo velike toplotne izgube, s tem pa lastnikom stanovanj povzročajo nepotrebno visoke stroške. Energetska obnova ovoja stavbe je zato odlična investicija, ki lahko za več desetletij dvigne kakovost bivanja in kupno moč gospodinjstev v stavbi.

Električne polnilnice

Električna energija je zanesljivo ter denarnici in okolju prijazno pogonsko sredstvo za vaš vozni park. Električno polnilnico vam lahko postavimo kjerkoli, zunaj ali znotraj in polnjenje avtomobila tako postane udobno, varno, hitro in enostavno.

Električna kolesa

Obogatite svojo ponudbo z električnimi kolesi in ponudite svojim strankam še več. Omogočite jim raziskovanje kulturnih in naravnih znamenitosti z okolju prijaznimi električnimi kolesi, ki so primerna za prav vsakogar. Preprosta uporaba električnih koles bo navdušila tako vas kot vaše stranke.

Brošuro elektičnih koles si lahko ogledate na povezavi.