Pnevmatike za vozila


Preglejte ugodno in široko
ponudbo kakovostnih pnevmatik
priznanih blagovnih znamk.

S široko ponudbo pnevmatik zalagamo avtoprevoznike, vulkanizerje, gradbena podjetja in ostale, ki pri opravljanju svoje dejavnosti potrebujejo kakovostne pnevmatike in zanesljivo dobavo.

Smo generalni distributer pnevmatik Hankook, Nokian Tyres in Infinity za Slovenijo. Široka ponudba poleg omenjenih znamk obsega tudi pnevmatike drugih proizvajalcev v vseh velikostih za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila.

Naš izbor zajema pnevmatike za osebna, poltovorna, terenska in tovorna vozila, pnevmatike za motorje, traktorje, gradbene stroje, v svoji ponudbi pa imamo tudi obnovljene pnevmatike za osebna in tovorna vozila ter pnevmatike za damperje.
Poleg kakovostnih izdelkov vam naš prodajni predstavnik nudi tudi strokovno pomoč pri pravilnem izboru pnevmatik za vaša vozila.

V svoji ponudbi imamo tudi obnovljene tovorne pnevmatike za osebna in tovorna vozila ter demperje znamk Next trade in Remix .

Smo generalni distributer pnevmatik Hankook, Nokian Tyres in Infinity za Slovenijo.
Preostala široka ponudba obsega tudi pnevmatike drugih proizvajalcev v vseh velikostih za osebna, poltovorna, tovorna, terenska in SUV vozila.

Dunlop Sava
Kormoran Goodyear
Michelin  

 

Testi priznanih avtomobilističnih revij in združenj kažejo, da gume Hankook in Nokian sodijo v sam kakovostni vrh vseh tipov gum za osebna vozila.

Posebno priporočena.

Hankook Icebear W440 (zimska pnevmatika) je v Velikem ADAC testu zimskih pnevmatik leta 2009 prejela najvišjo oceno »posebno priporočamo« in pri vseh kriterijih varnosti prejela oceno »zelo dobro«.
Testiranja ADAC (Allgemeiner Deutscher Automobil Club – Zveza nemških avtomobilskih klubov) so bila opravljena skupaj z OEAMTC (Österreichischer Auto Moto Touring Club – Avstrijski avto, moto in touring klub) in TCS (Touring Club Suisse – Švicarski touring klub).

Nemška avtomobilistična revija Avto Bild je v svojem velikem testu celoletnih pnevmatik zapisala, da pnevmatika Hankook Optimo 4S premore »absolutno impresiven vseobsegajoči talent«. Uvrstili so jo na prvo mesto skupnih zmagovalcev ter ji nadeli naziv »exemplary", vzorno.

Ekonomična in varna vožnja.

Prenovljene pnevmatike Nokian za tovornjake in avtobuse so namenjene celoletni uporabi in idealne za zahtevne evropske razmere. Izdelane so na podlagi bogatih dolgoletnih izkušenj ter najnovejših tehničnih dosežkov. Tudi v spremenljivih vremenskih in voznih pogojih ostaja varnost Nokian pnevmatik nespremenjena. Visoki standardi se kažejo predvsem na mokrih in poledenelih cestiščih, na neravnih cestnih površinah in na avtocestah pri visoki hitrosti.
Pnevmatike Nokian ponujajo poklicnim voznikom ekonomično in varno vožnjo.

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.