Vse rešitve pod eno sončno streho

Med 4. in 8. marcem nas obiščite na ljubljanskem Sejmu Dom in se prepričajte, zakaj se je za energetske rešitve za vaš dom, prilagojene vašemu načinu bivanja, pametno obrniti na Petrol. Zdaj s posebno nagrado za naše kupce!

Preverite našo ponudbo Privoščite si vikend oddih za samo 1 €

V NAŠI HIŠI SE SVET VRTI OKOLI VAS

Vas je pri nakupu klimatske naprave, toplotne črpalke ali sončne elektrarne kdo povprašal po vaših bivalnih navadah?

V Petrolu poskrbimo, da bo nakup energetske rešitve prilagojen vašemu načinu bivanja, z akcijsko ceno Petrol Elektrike in Zemeljskega plina. Do rešitve vam pomagamo s hitrim in enostavnim Petrol financiranjem, za vas pa izpolnimo tudi vlogo za pridobitev nepovratnih sredstev Eko sklada. Poskrbimo še za dostavo, montažo in zagon vaše naprave, njeno redno vzdrževanje ter servis po poteku garancije.

Zakaj Petrol se prepričajte sami. Obiščite nas na Gospodarskem razstavišču v Marmorni dvorani (dvorana B2) na 59. sejmu Dom.

Kako vam lahko pomagamo?

Izkoristite moč sonca in sončno energijo pretvorite v električno

Projekt izvedemo na ključ, pomagamo vam pridobiti tudi nepovratno finančno spodbudo Eko sklada. Ponujamo vam še ugodno Petrol financiranje, zavarovanje, nadzor nad delovanjem sistema in zanesljivo vzdrževanje.

Izberite okolju prijazen način ogrevanja in hlajenja doma s katerim privarčujete

Naša ponudba poleg vrhunskih toplotnih črpalk, ki v vašem domu poskrbijo za udobno toploto ali prijeten hlad, vključuje še dostavo in montažo ter svetovanje in garancijo.

Ustvarite udobje in vedno idealno temperaturo za bivanje

Vrhunske klimatske naprave iz naše ponudbe poskrbijo za vedno idealno temperaturo in brezskrbno bivanje. Z akcijsko ponudbo Petrol Elektrike za obdobje enega leta.

Poskrbite za prijetno bivalno temperaturo in toplo vodo v vsakem trenutku

Pri namestitvi nove plinske peči ali menjavi obstoječe vam omogočamo nakup brez pologa in brez obresti, z akcijsko ceno Petrol Zemeljskega plina za obdobje enega leta.

Napolnite dom s sončno toplino skozi vse leto

S strokovnim energetskim svetovanjem in ogledom na domu v vaš dom vnesemo naravno in prijetno toploto IR panelov. Z akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike in ugodnim Petrol financiranjem brez pologa ali obresti.

V vaš dom vnesite več svežine in zagotovite optimalno bivalno klimo

Ponujamo vam vrhunske prezračevalne sisteme, ki jih odlikuje energetska učinkovitost in tiho delovanje. Z ugodnim Petrol financiranjem, dostavo, montažo in servisom ter pomočjo pri pridobivanju nepovratnih sredstev Eko sklada.

Brez naprezanja premagujte vse napore na poti

Ponujamo vam bogat nabor električnih koles in skuterjev, pisanih na kožo vašemu načinu vožnje. Pošljite nam povpraševanje ali pa svoje novo prevozno sredstvo kupite kar v naši spletni trgovini.

Napolnite vaš električni avtomobil hitro, varno in enostavno

Poskrbimo za vse: od dostave do strokovne montaže hišne električne polnilnice. Nudimo vam še ugodno Petrol financiranje, s tehnično podporo in vzdrževanjem pa ostajamo z vami tudi po namestitvi.

Do ugodne elektrike in zemeljskega plina tudi po preteku začetne akcijske cene

Izberite Petrol Elektriko za zanesljivo oskrbo povsod po Sloveniji ter Petrol Zemeljski plin za brezskrbno toplino vašega doma.

Za kupce energetskih rešitev smo v Petrolu hkrati s Sejmom Dom pripravili še posebno akcijsko ponudbo. Vse, ki boste med 3. in 14. aprilom pri nas kupili ogrevalno toplotno črpalko, sončno elektrarno ali kombinacijo obeh rešitev, bomo nagradili z vikend oddihom v Termah Čatež za dve osebi in to za samo 1 €.

Več podrobnosti vam razkrijemo 3. marca, tule in v novem Petrol klub katalogu.

Kontaktirajte nas

Energetski center Petrol

BTC City Ljubljana – Hala 3
Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

Delovni čas:
Pon - pet: 10:00 - 18:00
Sob: 10:00 - 15:00
Nedelje in prazniki: zaprto

Energetski center Petrol

Ipavčeva ulica 21, 3000 Celje

Delovni čas:
Pon, sre, pet: 8:00 - 16:00
Tor, čet:10:00 - 18:00
Sobote, nedelje in prazniki: zaprto