Moj dom.
Zdaj brezskrbnejši.

Skrb za varnost vašega doma prepustite nam. Pametne naprave Moj dom vam pomagajo, da se izognete neprijetnim presenečenjem, ko ste zdoma.

Sestavite svoj pametni dom Kontaktirajte nas

Ste poskrbeli za varnost svojega doma?

Saj veste kaj pravijo: ko mačke ni doma, miši plešejo. Ne pri nas! Petrol pametne naprave, zbrane v ponudbi Moj dom, poskrbijo, da vedno veste, kaj vas čaka doma. Izbirajte med ponudbo “Plug & Play” pametnih naprav in poskrbite za brezskrbno bivanje v pametnem domu po vaši meri, podprtim z našimi izkušnjami in znanjem.

Primeri uporabe

Pametna varuška

Nadzorujte otroško sobo medtem, ko vi opravljate druga opravila ali enostavno preverite ali so vaši otroci varno prispeli domov. 

Zaščitite svojo lastnino

Zavarujte svoj dom pred požarom ali poplavo s pomočjo detektorja, ki preko pametne vtičnice izklopi električni štedilnik, pralni ali pomivalni stroj, ko zazna dim ali izlitje vode.

Odvrnite vlomilce

Med tem, ko ste na dopustu, naj pametna vtičnica zvečer prižge luči, da hiša ne izgleda prazna ter vas v primeru gibanja ali odpiranja okn ali vrat, opozori z obvestilom v aplikaciji Moj dom.

Kako deluje Moj dom?

Moj dom pametne naprave lahko namestite pod ali nad omet. Nameščene naprave se prek protokola Z-Wave povežejo s Pametno točko, središčem vašega pametnega doma, ta pa prek Wi-Fi povezave z aplikacijo Moj dom na vašem mobilnem telefonu. Z mobilno aplikacijo svoje pametne naprave nadzorujete, enostavno in vedno zanesljivo. 

Preberite kako deluje moj dom

Koraki do pametnega doma

1

Načrtovanje

Uporabite konfigurator in sestavite pametni dom po svoji meri. Za individualno svetovanje obiščite naš Energetski center Petrol.

Uporabite konfigurator
2

Namestitev

Priporočamo, da namestitev pametnih naprav prepustite našim strokovnjakom. Sami se namestitve lotite s pomočjo navodil in kratkih videov.

3

Uporaba

Svoje nove naprave povežite v scenarije po vaši meri, za dodatno podporo pa se obrnite na naše strokovnjake. Z veseljem vam bomo pomagali!

Potrebujete drugačno rešitev?

Povečajte udobje

Na poti domov vključite ogrevanje, takoj ko odprete vrata pa se naj se prižge luč in vklopi glasba. In še več! 

Poskrbite za varčnost

Spremljajte porabo elektrike in ogrevanja. Senzor za merjenje sobne temperature zagrne žaluzije in prižge klimo, ko v sobi postane prevroče.

Zgradite dom po meri

S pametnimi napravami opremite svojo novogradnjo ali obstoječ objekt. Brez gradbenih posegov, ki ustvarjajo dodatne stroške. 

Brezksrbnost, prilagojena vam

Izberite rešitve, ki bodo v vašem pametnem domu poskrbele za varno bivanje.

Sestavite svoj pametni dom


Kontaktirajte nas

Energetski center Petrol

BTC Ljubljana, Hala 3, Šmartinska 152, Ljubljana

Ipavčeva ulica 21, 3000 Celje