Moj dom.
Zdaj udobnejši.

Uživajte v pametnem domu, ki je v harmoniji z vami. Izberite pametne naprave Moj dom za večje udobje bivanja in boljšo kvaliteto življenja.

Sestavite svoj pametni dom Kontaktirajte nas

Ste poskrbeli za udobje svojega doma?

Za prijetno bivanje v vašem kraljestvu poleg velike televizije in mehkega kavča poskrbijo tudi Petrol pametne naprave Moj dom. Svoje bivališče spremenite v povezano cono udobja, ki jo lahko upravljate zgolj s pametnim telefonom. Izbirajte med ponudbo “Plug & Play” pametnih naprav in si zgradite pametni dom po vaši meri, podprt z našimi izkušnjami in znanjem.

Primeri uporabe

Ustvarite udobno atmosfero doma

Uporabite pametni termostat ali pametno termostatsko glavo za radiator in na daljavo nastavite najbolj udobno temperaturo v prostoru. Prek mobilne aplikacije vklopite klimatsko napravo še preden pridete domov. 

Prilagodite si svetlost

S pomočjo telefona prižgite, ugasnite ali zatemnite luči kar z domačega kavča ali na poti iz službe. 

Začnite svoj dan drugače

Določite urnik odpiranja in zapiranja žaluzij in se v nov dan prebudite s sončnimi žarki. 

Kako deluje Moj dom?

Moj dom pametne naprave lahko namestite pod ali nad omet. Nameščene naprave se prek protokola Z-Wave povežejo s Pametno točko, središčem vašega pametnega doma, ta pa prek Wi-Fi povezave z aplikacijo Moj dom na vašem mobilnem telefonu. Z mobilno aplikacijo svoje pametne naprave nadzorujete, enostavno in vedno zanesljivo. 

Preberite kako deluje moj dom

Koraki do pametnega doma

1

Načrtovanje

Uporabite konfigurator in sestavite pametni dom po svoji meri. Za individualno svetovanje obiščite naš Energetski center Petrol.

Uporabite konfigurator
2

Namestitev

Priporočamo, da namestitev pametnih naprav prepustite našim strokovnjakom. Sami se namestitve lotite s pomočjo navodil in kratkih videov.

3

Uporaba

Svoje nove naprave povežite v scenarije po vaši meri, za dodatno podporo pa se obrnite na naše strokovnjake. Z veseljem vam bomo pomagali!

Potrebujete drugačno rešitev?

Poskrbite za varčnost

Spremljajte porabo elektrike in ogrevanja. Senzor za merjenje sobne temperature zagrne žaluzije in prižge klimo, ko v sobi postane prevroče. 

Izboljšajte varnost

Pametni dom javi vsako nepredvideno odpiranje vrat in oken ter vklopi video prenos, da si ogledate, če je doma kaj zares narobe.

Zgradite dom po meri

S pametnimi napravami opremite svojo novogradnjo ali obstoječ objekt. Brez gradbenih posegov, ki ustvarjajo dodatne stroške. 

Udobje, prilagojeno vam

Izberite rešitve, ki bodo v vašem pametnem domu poskrbele za udobno bivanje.

Sestavite svoj pametni dom


Kontaktirajte nas

Energetski center Petrol

BTC Ljubljana, Hala 3, Šmartinska 152, Ljubljana

Ipavčeva ulica 21, 3000 Celje