Pametni termostat (WH)

Pametni termostat za vodno ogrevanje je Z-Wave termostat, ki omogoča nadzor in upravljanje notranje temperature ter upravljanje stenskih bojlerjev, vodnih ventilov, črpalk, talnega gretja, radiatorskega sistema in drugo.

Preverite ostale naprave

Pametni termostat (WH) je izredno priročen in enostaven Z-Wave termostat, ki ga v svoj pametni dom vključite zato, da boste z njim ne samo upravljali temperaturo v prostoru, ampak tudi nadzorovali vse vodne ogrevalne sisteme, kot so na primer stenski bojler, vodni ventili, črpalke, talno gretje, radiatorski sistemi in drugo.

Pametni termostat (WH) nadzoruje vodne ogrevalne sisteme

Nadzor celotnega ogrevalnega sistema vam danes lahko omogoča pametni termostat za vodno ogrevanje. Ne samo, da se ga enostavno upravlja, ogromno lahko prispeva tudi k energetskemu varčevanju.

Ste se ravno lotili energetske sanacije vašega stanovanja ali hiše in zaradi množice različnih ponudnikov ne veste natančno, kako bi se zadeve lotili? Mogoče ne bo odveč nasvet, da se obrnete na strokovnjake za avtomatizacijo hiše, ki vam bodo glede na vaše trenutne razmere v stanovanju, najprimerneje svetovali glede celotne energetske sanacije, vključno z ogrevalnim sistemom. V vsakem pametnem domu se je v zadnjem času izkazalo, da se zelo dobro obnese avtomatiziran sistem, še posebno pri ogrevanju.

Pametni termostat (WH) s prijetnim videzom ne kvari vaših sten

Pri opremljanju ali sanaciji stanovanja smo ljudje dostikrat zaskrbljeni, kako bomo določene naprave montirali. Naj vam povemo, da je namestitev pametnega termostata (WH) popolnoma enostavna, saj ga preprosto montirate na steno in priključite neposredno na električno napajanje.

Vsak modul se s svojim izgledom in kvadratnim zaslonom lepo zlije z okolico in nikakor ne kvari notranjega ambienta. Izdelan je iz kaljenega stekla in opremljen z gumbi za nastavljanje kapacitet. S pomočjo termostata (WH) lahko v naprej nastavite urnik ogrevanja za vsak dan, vsak teden ali različno glede na dneve v tednu ali mesecu.

Pametni termostat (WH) upravljate ročno ali preko Z-Wave brezžičnega omrežja

Pametni termostat (WH) ima že vgrajen krmilnik, senzor za temperaturo in senzor za vlago. Na podlagi tega lahko stalno spremljate ves ogrevalni sistem v vašem pametnem domu. Kadarkoli, ko ste prisotni v stanovanju in želite spremeniti sistem ogrevanja, modul enostavno upravljate ročno. Zelo praktično je tudi samodejno upravljanje, ki na podlagi urnika, ki ste ga vnesli v pametni sistem, nadzira ogrevalni sistem v določenih časovnih obdobjih. V kolikor pa bi želeli še varčevati z energijo, vam svetujemo, da ves nadzorni sistem ogrevanja prilagodite vaši prisotnosti ali odsotnost v pametni hiši. Posebno v času počitnic je pametno ogrevanje nastaviti na temperaturo optimalno za tisti letni čas.

Vsak pametni termostat (WH) lahko upravljate tudi preko Z-Wave brezžičnega sistema. Preko te povezave naprava komunicira in upravlja tudi z drugimi pametnimi napravami in krmilniki. Tako lahko ves nadzorni sistem omogoča individualno prilagajanje temperature v različnih notranjih prostorih in grelnih telesih, ki uporabniku nudijo čimbolj kakovostno in udobno bivanje v avtomatizirani hiši.

Torej, na pametni telefon, tablico ali računalnik namestite takšno aplikacijo, ki vam bo omogočala enostavno upravljanje temperature kjer koli in kadar koli, ko si boste to želeli vi ali vaši najbližji. Avtomatika ogrevalnega sistema se v pametnem domu izredno dobro obnese, saj v vseh prostorih ne potrebujemo vedno enake temperature. Zaradi tega lahko v vseh prostorih prilagajate temperaturo glede na vaše želje in potrebe, hkrati pa tudi veliko prispevate k energetskemu varčevanju.

Preverite ostale naprave