Pametni termostat (EH)

Pametni termostat za električno ogrevanje je namenjen upravljanju električnih ogrevalnih sistemov in vam omogoča natančen nadzor notranje temperature kjer koli in kadar koli.

Preverite ostale naprave

Gre za termostat z mnogimi različnimi funkcijami, ki jih bo vesel vsak uporabnik, najbolj pa boste zagotovo navdušeni nad tem, da naprava omogoča daljinsko upravljanje notranje temperature s pomočjo mobilnega telefona ali tablice. Tako boste lahko po potrebi kadar koli in kjer koli prilagodili temperaturo v prostoru, tudi v času ko boste na obisku pri prijateljih, sorodnikih ali znancih.

Pametni termostat (EH) omogoča enostavno daljinsko upravljanje električnega ogrevanja

Ste se kdaj vprašali, zakaj ne bi prednosti informacijske tehnologije izkoristili v pametne namene? Danes je to že nekaj povsem običajnega in številne pametne hiše so opremljene z različnimi pametnimi napravami in napeljavami. Tovrstne naprave poskrbijo za največje udobje uporabnika in nič drugače ni, ko pomislimo na pametni termostat za električno ogrevanje (EH).

Pametni termostat (EH) nudi prijetno in udobno bivanje

Pametni termostat za električno ogrevanje (EH) vam sedaj nudi popolno udobje tudi brez dodatnih skrbi glede uravnavanja temperature v notranjih prostorih. Gre za nekakšen nadzorni sistem, ki vam omogoča popolnoma individualno prilagajanje temperature v različnih notranjih prostorih, s čimer bo vaše bivanje še bolj udobno in kakovostno.

Če si želite nižjih temperatur v spalnih prostorih in nekoliko višjih v bivalnih prostorih, je s pametnim termostatom (EH) sedaj to zelo enostavno in praktično. Večconsko krmiljenje namreč omogoča optimalno nastavitev temperature v posameznem prostoru, s čimer se boste izognili neprestanemu in motečemu odpiranju in zapiranju radiatorjev.

Varčna raba energije s pametnim termostatom (EH)

Današnji sodoben način življenja od marsikoga zahteva načrtovanje tedenskih aktivnosti, nakar ugotovimo, da večino časa preživimo zdoma, kot na primer v službi, po opravkih ali pa kot taksisti našim otrokom. Pametni termostat za električno ogrevanje vam sedaj omogoča, da si popolnoma prilagodite električno ogrevanje vašemu načinu življenja, in si za vsak dan v tednu lahko prilagodite željeno temperaturo v prostoru, s čimer boste zmanjšali stroške ogrevanja.

To pa še ni vse. Poleg tega, da ima pametni termostat za električno ogrevanje širok nabor energijsko varčnih funkcij za varčevanje z energijo, ima uporabnik jasen vpogled v porabo energije za leto, mesec ali dan. Na ta način lahko poleg uravnavanja temperature, uravnavate tudi porabo energije, kar se bo zagotovo poznalo pri manjših mesečnih stroških za ogrevanje in velikih prihrankih.

Pametni termostat (EH) ni samo uporaben, ampak tudi lepega in prijetnega videza

Ker smo ljudje danes v svojem domu opremljeni s takšnimi in drugačnimi napravami, je razveseljiv podatek, da je pametni termostat za električno ogrevanje (EH) izjemno preprost za namestitev in praktičen za vsakega uporabnika. Preko brezžične povezave naprava komunicira in upravlja tudi z drugimi Z-Wave pametnimi napravami in krmilniki. Gre za popolnoma zanesljivo napravo, ki vas ne bo pustila na cedilu.

Pa še nekaj. Pametni termostat za električno ogrevanje (EH) je idealen za vsak pametni dom tudi po svojem dizajnu. S svojimi dimenzijami, kvadratnim zaslonom in diskretnim videzom ne bo izstopal v prostoru, oblikovan pa je na takšen način, da se bo zlil z notranjim interierjem različnih stilov opreme.

Preverite ostale naprave