Pametni senzor 3 v 1

Senzor svetloba, gibanje in temperatura je večfunkcijski senzor, ki je sposoben zaznavanja treh različnih parametrov, kar omogoča širok spekter povezovanja z ostalimi pametnimi napravami.

Preverite ostale naprave

Pametni senzor 3 v 1 deluje s pomočjo CR123A baterije in je zasnovan na podlagi najnovejše Z-Wave avtomatizacijske tehnologije. Sposoben je zaznavati tri različne parametre in sicer gibanje, temperaturo in svetlost (v %), zato vam omogoča izjemno fleksibilnost pri njegovi uporabi. Senzor je majhen in izjemno lepo oblikovan, zato ga boste lahko namestili v prav vsak prostor v vašem pametnem domu.

S pametnim senzorjem 3 v 1 boste imeli popoln nadzor v vaši pametni hiši

Z namestitvijo pametnega senzorja 3 v 1, bo mnogo vaših skrbi prihranjenih, saj boste imeli z njim popoln nadzor nad dogajanjem v vaši pametni hiši. Povezanost preko Z-Wave omrežja vam omogoča, da boste preko mobilnih aplikacij v vsakem trenutku obveščeni nad spremembami v vašem domu, tudi ko vas ni doma. Preko pametnega senzorja 3 v 1 boste tako nemudoma obveščeni o morebitnih vsiljivcih v vašem domu, neželenih prižganih lučeh ter temperaturi v prostoru.

S pametnim senzorjem 3 v 1 poskrbite za večjo varnost v domu

Pametni senzor 3 v 1 je za varen dom izjemno pomemben člen pametne inštalacije v vsaki pametni hiši. Ko pomislite na varnost, se vam verjetno najprej poraja v glavi misel na varnostne kamere, video nadzorni sistem ali pa različne alarmne sisteme. To pa ni vse, kar je pomembno za avtomatizacijo hiše. Namen tovrstnega protivlomnega sistema je, da z različnimi strategijami skušate preprečiti morebitno škodo ob nedovoljenem vhodu v hišo ali v njeni okolici, ter da vsiljivci zapustijo okolico vaše pametne hiše.

V tem primeru ima pametni senzor 3 v 1 osnovno nalogo zaznavanja gibanja v hiši ali njeni okolici. Avtomatizacija omogoča, da se ob morebitnem zaznanem nezaželenem gibanju v vašem pametnem domu prižgejo luči, sprožijo različni svetlobni signali ali pa alarmni sistemi. V času vaše odsotnosti boste tudi preko SMS sporočila obveščeni o dogajanju v vašem domu, s pomočjo nadzornih kamer pa lahko dobite tudi vizualni pogled na celotno dogajanje v realnem času.

Pametni senzor 3 v 1 je izjemno uporabna naprava, ki jo zlahka povežete z ostalimi pametnimi napravami v domu

Pametni senzor 3 v 1 je izjemno uporabna in koristna naprava v različnih vsakodnevnih situacijah. Njegova večfunkcijska lastnost vam omogoča, da ga lahko povežete z različnimi zatemnilniki, kamerami, releji in ostalimi pametnimi napravami. S pomočjo različnih scenskih nastavitev bo tako tudi bivanje v vašem pametnem domu izjemno udobno.

Pametni senzor 3 v 1 v situacijah, ko zazna gibanje, sproži vklop luči, pri čemer lahko v kombinaciji s funkcijo zaznavanja svetlobe to sceno omejite samo na večerni čas. S tem se boste izognili nepotrebnemu prižiganju luči. Prav tako se lahko s pametnim senzorjem 3 v 1 izognete neprestanemu iskanju stikal v nočnem času. Še posebej je ta funkcija dobrodošla v kopalnici, stranišču ali hodnikih, ko se luči s pomočjo senzorja za gibanje prižgejo in izklopijo, ko prostor zapustite.

S pametnim senzorjem 3 v 1 boste zagotovo veliko privarčeval

S pametnim senzorjem 3 v 1 pa ne boste poskrbeli le za večjo varnost in udobje, ampak boste kmalu ugotovili, da boste z njim tudi veliko privarčevali pri mesečnih stroških za električno energijo. Z njim se boste izognili prižganim lučem takrat, ko to ni potrebno, saj boste nemudoma obveščeni o vseh po nepotrebnem prižganih lučeh v vašem domu, zato jih boste lahko nemudoma ugasnili. Velikokrat se zgodi, da šele na poti v službo ugotovite, da ste pozabili ugasniti luči in tudi v tem primeru vam je senzor 3 v 1 v veliko pomoč.

To pa še ni vse! Ker pametni senzor 3 v 1 v prostoru zaznava tudi temperaturo, lahko z njegovo pomočjo bistveno privarčujete tudi na stroških ogrevanja oziroma ohlajana. Na podlagi vseh informacij o temperaturi, ki jih boste dobili s strani senzorja, boste lahko temu primerno prilagodili celoten sistem ogrevanja in ohlajanja s čimer bo ohranjal najbolj optimalno temperaturo v prostoru. S pametnim senzorjem 3 v 1 se boste tako zagotovo izognili vsem nepotrebnim stroškom.

Preverite ostale naprave