Pametni modul za RGBW LED

Pametni modul za RGBW LED trak je namenjen upravljanju RGB/RGBW LED traku in žarnic. Z njim bo vaš pametni dom zasijal kot še nikoli.

Preverite ostale naprave

Izbirate lahko med enobarvnimi LED trakovi ali pa se odločite za različne barvne kombinacije na enem samem LED traku. Vsaka barva lahko pričara posebno vzdušje v prostoru, zato je pametni modul za RGBW LED izjemno dobrodošla naprava. Modul je zasnovan tako, da nadzira RGBW LED trakove in žarnice, ki se nahajajo v različnih prostorih. Z enim samim pritiskom na gumb si v željenih barvah lahko osvetlite sobe, hodnike, verande, terase ali kuhinje.

Široka prilagodljivost pametnega modula za RGBW LED omogoča, da bivalne prostore obarvate čisto po svoje

LED trakovi in luči postajajo vse bolj priljubljeni načini osvetlitve prostorov, saj je z njimi mogoče pričarati še posebno vzdušje. Običajno se tovrstni trakovi pojavljajo v štirih osnovnih barvnih odtenkih, in sicer v rdečih, zelenih, modrih in belih. Pametni modul RGBW LED ima neskončno možnost barvnih kombinacij in odtenkov, prav vsak izmed njih pa vzbudi v človeku posebne občutke. V kolikor si želite vstopiti v topel prostor, si ga obarvajte z rumenim, oranžnim ali rdečim odtenkom, v nasprotnem primeru pa lahko občutek bolj hladnega prostora ustvarite z izbiro modrih ali zelenih barvnih kombinacij.

Zagotovo vas ne bodo pustili ravnodušne prednastavljeni posebni efekti, ki vam jih omogoča pametni modul RGBW LED. Z modulom si tako lahko pričarate posebne scenske efekte kot so ocean, nevihta s strelami, mavrica, sneg in sonce. Seveda pa si s široko paleto barv lahko tudi sami pričarate posebno vzdušje ob različnih priložnostih. S pomočjo pametnega modula RGBW LED si lahko ustvarite različne scene, ki so primerne za rojstnodnevne zabave, obletnice, intimne trenutke, praznike ali druge posebne priložnosti.

Pametni modul RGBW LED pa ni namenjen le osvetlitvi prostora, ampak z njim lahko izpostavite tudi čudovito umetniško delo ali dekorativni predmet. S posebnimi barvnimi toni in učinki boste lahko obsijali dragoceno umetniško delo, ki bo poudarilo avtorjevo ustvarjanje slike.

Upravljanje s pametnim modulom za RGBW LED je izjemno enostavno

Pametni modul RGBW LED omogoča zelo enostavno upravljanje preko brezžičnega omrežja ali preko stenskih stikal. V kolikor boste modul povezali z drugimi Z-Wave moduli, si boste v vašem pametnem domu skupaj z njim pričarali čudovite scene. Pametni modul RGBW LED lahko nadzorujete preko pametnega telefona, tablice ali računalnika. Če pa imate raje nadzor nad vašimi svetili s tradicionalnimi stenskimi stikali, boste izbrali upravljanje z električnimi stikali.

Pametni modul RGBW LED je vsestranski modul

Poleg tega, da pametni modul RGBW LED deluje tudi kot podaljšek signala v Z-Wave mreži, pa lahko deluje tudi v širokem temperaturnem razponu od 0°C do 40°C. Pri namestitvi je potrebno biti pozoren na to, da niso uporabni v času ekstremnih temperatur.

Ustvarjanje posebnih učinkov in barvnih kombinacij pa niso edine funkcije pametnega modula RGBW LED, ampak je idealen za temnenje različnih virov svetlobe. Na ta način si boste lahko prilagodili tudi jakost različnih svetlobnih virov in si v vsakem kotičku vašega pametnega doma ustvarili posebno vzdušje.

Preverite ostale naprave