Pametni krmilnik za klimo

Pametni IR krmilnik za klimatsko napravo je univerzalni krmilnik, ki s pomočjo IR signala omogoča učinkovito upravljanje z različnimi klimatskimi napravami.

Preverite ostale naprave

Današnji ekstremni vremenski pogoji med katerimi so tudi zelo visoke poletne temperature, narekujejo življenjski slog in navade vsakega posameznika posebej. Tako kot si danes ne moremo več predstavljati prevoznih sredstev brez klimatskih naprav, podobno velja tudi za naša stanovanja ali poslovne prostore, kjer je bivanje z njimi postalo prijetnejše in udobnejše. Za njihovo natančno upravljanje je pametnik krmilnik za klimo izjemno pomemben del pametnih inštalacij za hlajenje bivalnih in poslovnih prostorov.

Pametni krmilnik za klimo omogoča nadzor klimatske naprave s pomočjo IR signala

Avtomatski krmilnik meri sobno temperaturo in preko IR signala komunicira z obstoječo klimatsko napravo. Njegova posebnost je v tem, da je vsesplošno uporaben, saj se IR signal sprogramira na takšen način, da se prilagodi želeni klimatski napravi. S pomočjo pametnega krmilnika za klimo boste tako lahko nadzirali različne klimatske naprave.

Daljinsko upravljanje s pametnim krmilnikom za klimo vam olajša marsikatero situacijo

Ko poleti zapuščate hišo, se verjetno velikokrat sprašujete kaj storiti z vašo klimatsko napravo. Ali jo izklopiti ali pustiti vklopljeno? Odlično rešitev v vseh teh situacijah je pametni krmilnik za klimo, ki vam omogoča vklop in izklop klimatske naprave na daljavo, ter njeno natančno daljinsko upravljanje tudi takrat, ko vas ni doma. Pred prihodom domov tako klimatsko napravo enostavno vklopite s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom in prišli boste v prijetno ohlajen pametni dom.

Ker pa se dandanes klimatske naprave ne uporabljajo zgolj za ohlajanje, ampak tudi za ogrevanje, je pametni krmilnik za klimo zelo uporaben pripomoček tudi v bolj hladnih mesecih, ko postanejo klimatske naprave eden od načinov dogrevanja številnih domov. Ker vam pametna napeljava med drugim omogoča tudi natančne podatke o sobni temperaturi, lahko tudi delovanje klimatske naprave prilagodite kar na daljavo. Če imate občutek, da je temperatura v prostoru prenizka ali previsoka, klimatsko napravo enostavno vklopite na funkcijo hlajenja oziroma ogrevanja, s čimer boste prišli domov v prijetno ohlajen oziroma ogret prostor.

S pametnim krmilnikom za klimo do izboljšanja življenjskega udobja

Osnovni namen vsake avtomatizacije hiše je ta, da si skušamo olajšati marsikatero opravilo, ki ga lahko zaradi tega odmislimo iz naših vsakodnevnih opravil. In podobno je tudi z ohranjanjem idealne temperature predvsem v vročih poletnih mesecih, ki vam zagotavlja najbolj optimalno bivanje v vsaki pametni hiši. Tudi pametni krmilnik za klimo omogoča, da s pomočjo mobilnih naprav kadarkoli in kjerkoli klimatsko napravo vklopite, izklopite, jo nastavite na delovanje v hlajenju ali ogrevanju, nastavite temperaturo okolja ali pa vplivate na pretok zraka klimatske naprave.

Z natančnim nadzorom in upravljanjem hlajenja, se v bivalnih prostorih ohranja optimalna temperatura, ki uporabniku nudi najbolj optimalne pogoje za udobno bivanje. Ker vam tovrstne pametne naprave, med katerimi je tudi pametni krmilnik za klimo, nudijo pestro paleto različnih možnosti, si boste z njimi lahko zelo enostavno prilagodili njihovo delovanje na takšen način, da bo čim bolj ustrezalo vašemu življenjskemu slogu in navadam.

S pametnim krmilnikom za klimo do nizkih stroškov za električno energijo

Predvsem v vročih poletnih mesecih postane klimatska naprava eden od najbolj pomembnih gospodinjskih aparatov v vsakem pametnem domu. Verjetno pa vas ni malo, ki imate v tem letnem času tudi dodatne skrbi z visokimi stroški hlajenja. Naj vas razveselimo, da lahko z avtomatizacijo hiše, pri kateri vam je v bistveno pomoč tudi pametni krmilnik za klimo, bistveno vplivate na manjše mesečne stroške in večjo energetsko učinkovitost pametne hiše.

Skupaj z ostalimi pametnimi napeljavami, vam pametni krmilnik za klimo z natančnim upravljanjem hlajenja nudi majhno porabo energije za ohranjanje najbolj ugodnih pogojev za bivanje v vročih poletnih mesecih. Delovanje vaše klimatske naprave lahko s pametnim IR krmilnikom za klimo uravnavate tako, da bo bila poraba energije čim manjša, temperatura v bivalnih prostorih pa najbolj optimalna tudi v času, ko so zunanje temperature zelo visoke. V kombinaciji z drugimi sistemi avtomatizacije, pa se vam na primer lahko v času hlajenja samodejno zaprejo tudi okna ali pa spustijo razna senčila, s čimer je izguba energije minimalna.

Preverite ostale naprave