Pametni IR krmilnik za TV

Pametni IR krmilnik za TV, VCR, HIFI je univerzalni daljinec, ki nudi enostavno upravljanje z različnimi avdio in video napravami v vaši dnevni sobi.

Preverite ostale naprave

Pametni dom nudi brezžično povezovanje tudi na področju avdio in video naprav, ki so danes sestavni del vsakega pametnega doma. Verjetno se tudi v vaši dnevni sobi nahajajo televizija, DVD, TV box in druge stereo in avdio naprave, ki poskrbijo v vsakem domu za posebno zabavo, preživljanje prostega časa in sproščeno vzdušje ter bivanje. Zato ni nič nenavadnega, da je postal tudi pametni IR krmilnik za TV obvezen del vsake dnevne sobe.

Pametni IR krmilnik za TV je združljiv z različnimi avdio in video napravami

Pametni IR krmilnik za TV odlikuje združljivost z različnimi avdio in video napravami, kot so na primer televizija, DVD, HiFi, TV box in še mnogo drugih. To mu omogočajo številni IR standardi, s katerimi je možno upravljati z ogromnim številom avdio in video naprav. Nadzor preko IR signala je trenutno najhitrejša, najcenejša in preprosto najboljša oblika komunikacije, pomembno je le, da je pametni IR krmilnik za TV v istem prostoru kot so tovrstne naprave, saj je doseg IR signala v vidnem polju nekje do 12m.

Pametni IR krmilnik za TV omogoča enostavno upravljanje preko pametnega telefona ali tablice

Avdio in video avtomatizacija je tako v današnjem času tehnološkega razvoja postala že skorajda nuja, saj se neprestano srečujemo z množico različnih tovrstnih naprav, ki so tudi vedno bolj izpopolnjene. Mnogi od nas se nimamo časa ukvarjati z zapletenimi funkcijami posamezne naprave, zagotovo pa si želimo, da bi služile svojemu namenu in da bi jih čim bolje izkoristili. Zato je pametni IR krmilnik za TV izjemno uporabna in koristna naprava, kjer boste zgolj z enim samim klikom lažje upravljali s televizijo in drugimi avdio in video napravami, ki se nahajajo v vaši dnevni sobi.

Vašo televizijo in druge avdio in video naprave boste tako enostavno daljinsko upravljali preko mobilnega telefona ali tablice, s čimer boste zagotovo porabili manj časa, kot pa če bi prižigali in upravljali z vsako napravo posebej. Da pa bo iskanje oziroma brskanje po različnih menijih še bolj enostavno, imate možnost tudi glasovnega upravljanja, ki je še hitrejše in učinkovitejše, in s katerim bo postalo gledanje televizije še poseben užitek.

S pametnim IR krmilnikom za TV se boste znebili številnih odvečnih daljincev v vaši dnevni sobi

Ste tudi vi eden izmed tistih uporabnikov, ki neprestano iščete daljinec za televizijo, ko pa ga najdete, ugotovite, da pogrešate tudi daljinec za DVD? Ste se naveličali tovrstnega neprestanega iskanja daljincev po vaši dnevni sobi? Potem bo za vas zagotovo vesela novica, da se lahko s pametnim IR krmilnikom za TV znebite prav vseh daljincev v vaši dnevni sobi.

Verjetno ste do sedaj že ugotovili, da je pametni IR krmilnik za TV neke vrste univerzalni daljinec za različne avdio in video naprave, ki vam omogoča upravljanje s tovrstnimi napravami zgolj z eno samo napravo. Celotna kontrola naprav v tem primeru poteka bolj enostavno, delovanje naprav pa si lahko prilagajate na različne možne načine.

S pametnim IR krmilnikom za TV do udobnega gledanja televizije

Ko boste imeli pametni IR krmilnik za TV, bo gledanje televizije v vašem pametnem domu postalo pravi užitek. Možnosti upravljanja s pametnim krmilnikom za TV je nešteto, zato lahko enostavno brskate po različnih menijih in si poiščete sebi najbolj primeren program s svojo najljubšo tematiko. Z njim si boste lahko hitro poiskali svojo najljubšo oddajo ali film po vašem okusu, če pa ste ga zamudili, vam današnja sodobna avtomatizacija omogoča tudi ogled za nazaj.

Poleg upravljanja s televizijo in drugimi avdio in video napravami, pa pametni IR krmilnik za TV podpira tudi možnost nadgradnje s tako imenovanim OTA lastnostim. Komunicira lahko tudi z ostalimi napravami v Z-Wave omrežju, saj njegov certifikat ponuja združljivost s kar 500 serijskimi izdelki.

Preverite ostale naprave