Pametna termostatska glava

Pametna termostatska glava za radiator nadzira ventil radiatorja in s tem zagotavlja udobno ogrevanje z nizkimi stroški.

Preverite ostale naprave

Pametna termostatska glava je sestavni del radiatorskega načina ogrevanja

Pametno termostatsko glavo lahko izjemno enostavno namestite na ventil radiatorja, ki pa ga morate običajno kupiti ločeno od pametne termostatske glave. V kombinaciji s termostatskim ventilom bo pametna termostatska glava natančno regulirala delovanje radiatorja glede na temperaturo v prostoru, s tem pa se boste izognili prekomernemu ogrevanju prostorov. LCD zaslon na pametni termostatski glavi vam bo neprestano prikazoval trenutno temperaturo v prostoru, tako, da boste vedno videli kako toplo je.

Energetsko učinkovito in udobno ogrevanje s pametno termostatsko glavo

Z namestitvijo pametne termostatske glave boste v vašem pametnem domu bistveno prispevali tako k udobju kot tudi energetsko učinkovitemu ogrevanju. Ker lahko pametne termostatske glave namestite na radiatorje v različnih prostorih vašega pametnega doma, lahko s tem poskrbite za najbolj optimalno temperaturo v posameznem bivalnem prostoru in udobno bivanje.

Zagotovo se boste razveselili dejstva, da je izguba energije pri ogrevanju s pametno termostatsko glavo izjemno majhna. Na pametni termostatski glavi boste lahko enostavno nastavili temperaturo od 4°C pa vse tja do 28°C, ročno z uporabo gumbov na glavi, ali preko Z-Wave omrežja. Naprava bo nato sama poskrbela za primerno dovajanje tople vode v radiatorju za ogrevanje prostora na željeno temperaturo.

To pa še ni vse, saj si ogrevanje lahko s pametno termostatsko glavo popolnoma prilagodite svojim lastnim potrebam in stilu življenja. Ker vam naprava omogoča nastavitev različnih temperatur preko celega tedna, bo vaše ogrevanje postalo popolnoma brezskrbno.

Pametna termostatska glava vam omogoča daljinsko upravljanje in nadzor ogrevanja od koderkoli

Pametna termostatska glava za svoje delovanje potrebuje baterijsko napajanje, odlikuje pa jo dovršen dizajn in napredne funkcije, ki med drugim omogočajo možnost brezžičnega povezovanja s hišnim spletnim omrežjem, ter nadzor ogrevanja kar preko telefona, tablice ali računalnika.

Kot vse druge pametne naprave, lahko tudi pametno termostatsko glavo povežete v Z-wave brezžično omrežje, s pomočjo katerega boste lahko tudi daljinsko upravljali z vašim ogrevanjem. Takšen način ogrevanja bo poskrbel, da se boste vedno vrnili v topel dom, saj vam med drugim omogoča vklop ogrevanja na daljavo.

S pametno termostatsko glavo boste elegantno znižali stroške ogrevanja

Dandanes se pojavljajo vedno večje težnje po tem, da bi pri ogrevanju še dodatno privarčevali. Zato sta varčevanje in nizki stroški ogrevanja med drugim v vsaki pametni hiši osnovni namen avtomatizacije doma. Številne funkcije, ki jih podpira pametna termostatska glava, omogočajo, da bo izguba energije minimalna, stroški ogrevanja pa izjemno nizki.

Že z ohranjanjem optimalne temperature v prostoru boste veliko prihranili, če pa boste pametno termostatsko glavo povezali s preostalimi pametnimi napravami, pa boste zagotovo še dodatno privarčevali. Ventili na radiatorju se bodo v primeru odprtih oken ali pa ob doseženi želeni temperature zaprli, zato bo izguba energije v tem času zanemarljiva, pogled na mesečne stroške za ogrevanje pa nadvse razveseljiv.

Preverite ostale naprave