Pametna notranja kamera

Pametna notranja Full HD kamera z vrtljivo glavo vam nudi izjemno kakovostno sliko in s svojimi številnimi funkcijami omogoča videonadzor v vašem domu od kjerkoli in kadarkoli.

Preverite ostale naprave

Pametna notranja kamera omogoča videonadzor preko mobilnega telefona

Ste vedeli, da uporaba varnostnih kamer in podobnih varnostnih sistemov iz leta v leto narašča? Eden od razlogov je tudi ta, da je tovrstna tehnologija postala vedno bolj dostopna in preprostejša za uporabo, predvsem pa cenejša. Za videonadzor notranjih prostorov se tako danes običajno uporabljajo pametne notranje kamere, ki jim lahko namestite kamorkoli v svojem domu.

S pametno notranjo kamero imate lahko video nadzor hiše kadarkoli in kjerkoli

Se odpravljate na dopust pa vas že skrbi kdo bo poskrbel za varnost vašega doma? Če ste eden izmed srečnežev in imate dobre sosedske odnose, potem lahko prosite svojega najbližjega soseda, da preveri dogajanje v vašem domu. Če pa ne, potem je potrebno pomisliti na druge možnosti. Danes so vam na voljo različni video nadzorni sistemi in izdelki, ki poskrbijo za varen dom tudi ko vas ni doma.

V praksi to pomeni, da se lahko brezskrbno odpravite na dopust, hkrati pa z enim očesom spremljate dogajanje v vašem domu. Seveda, če boste vanj namestili pametno notranjo kamero, ki vam bo omogočala spremljanje dogajanja v živo, lahko pa se odločite za pregled posnetkov. S pomočjo mobilnega telefona tako lahko odmislite svoje skrbi praktično kadarkoli iz drugega konca sveta.

Pametna notranja kamera vam omogoča tudi dvosmerno komunikacijo

Nadzorne IP kamere pa niso uporabne le v primerih, ko greste na dopust. Pametno notranjo kamero tako lahko uporabljate tudi za povsem vsakdanje situacije, kot so na primer dogajanje v domu, ko ste v službi ali pa zgolj nadzor majhnega dojenčka v sosednji sobi. Tovrstne kamere za nadzor imajo vgrajen zvočnik in mikrofon s pomočjo katerih lahko komunicirate kar preko kamere. Na ta način se boste lahko v času vaše odsotnosti pogovorili tudi s sosedom, ali pa umirili vašega otroka kar iz sosednje sobe.

Pametna notranja kamera ima različne koristne funkcije, ki zagotavljajo učinkovito snemanje

Pametne kamere danes odlikujejo številne različne funkcije, ki vam omogočajo ogromno različnih možnosti enostavne uporabe. Ker ima pametna notranja kamera vrtljivo glavo, jo lahko oddaljeno krmilite do 360° kar s pomočjo pametnega telefona, s čimer si lahko prilagajate različne kote snemanja kadarkoli to želite. Pametna notranja kamera sama zaznava temo in samodejno preide v funkcijo nočnega snemanja, ki nudi večjo kakovost slike.

S pametno notranjo kamero pa bo vaše bivanje še toliko bolj brezskrbno, saj ima tudi funkcijo zaznavanja gibanja. V primeru zaznanega gibanja, boste o tem obveščeni, če pa imate pametno notranjo kamero povezano v Z-Wave omrežje, se lahko sprožijo tudi alarmni sistemi v hiši. V primeru sprožitve alarmne naprave, si lahko nemudoma ogledate video v obliki posnetka ali v živo. Strah, da bi vam zmanjkalo spominskega prostora za vaše posnetke je popolnoma odveč, saj vam pametna notranja kamera zagotavlja 64 GB spomina na mikro SD kartici.

Pametno notranjo kamero lahko namestite brez pomoči strokovnjaka

Različne IP kamere danes slovijo tudi po svoji izjemno enostavni namestitvi, zato je strah pred samostojno namestitvijo popolnoma odveč. Za to opravilo ne potrebujete pomoči strokovnjaka, ampak lahko to storite popolnoma sami. Ko boste kamero enkrat namestili, si na mobilni telefon naložite ustrezno aplikacijo in zgolj sledite enostavnim navodilom.

Preverite ostale naprave