Naprave

Preglejte našo ponudbo naprav.

PAMETNA TOČKA
SRCE VAŠEGA DOMA

Pametna točka je nadzorni sistem pametne hiše. Ukazi in podatki med centralnim sistemom in električnimi napravami se prenašajo preko ločenega namenskega omrežja ali pa brezžično, med katerimi je danes pogosto v uporabi brezžični protokol Z-Wave. Navdušeni boste nad njegovo majhno porabo električne energije in zelo nizkimi stroški.

PREBERITE VEČ

Naprave za upravljanje

Pametna vtičnica

Nadzorujte in upravljajte vklopa in izklopa v pametni dom priključenih naprav ter izmerite svojo porabo električne energije.

Pametni IR krmilnik za klimatsko napravo

Pametni IR krmilnik za klimatsko napravo je univerzalni krmilnik, ki s pomočjo IR signala omogoča učinkovito upravljanje z različnimi klimatskimi napravami.

Pametni sobni termostat

Pametni sobni termostat je naprednejša različica klasičnega termostata, ki vam ne omogoča le popolnega programiranja in prilagajanja temperature, ko ste prisotni v stanovanju, temveč tudi na daljavo.

Pametna radiatorska termostatska glava

Nadzirajte ventil radiatorja in si zagotovite udobno ogrevanje z nizkimi stroški.

Pametni senzor dima

Pametni senzor dima je nepogrešljiv člen pametne inštalacije in je sposoben zelo dobro zaznati nenadne spremembe v temperaturi, ki nakazujejo na možnost požara.

Pametna notranja sirena

Pametna notranja sirena spada v varnostni del pametnih inštalacij in vas bo z zvočnim ali svetlobnim signalom opozorila v različnih nepredvidljivih situacijah.

Pametni termostat za upravljanje vodnih ogrevalnih sistemov

Pametni termostat za vodno ogrevanje je Z-Wave termostat, ki omogoča nadzor in upravljanje notranje temperature ter upravljanje stenskih bojlerjev, vodnih ventilov, črpalk, talnega gretja, radiatorskega sistema in drugo.

Pametni termostat za upravljanje električnih ogrevalnih sistemov

Pametni termostat za električno ogrevanje je namenjen upravljanju električnih ogrevalnih sistemov in vam omogoča natančen nadzor notranje temperature kjer koli in kadar koli.

Pametni IR krmilnik za TV

Pametni IR krmilnik za TV, VCR, HIFI je univerzalni daljinec, ki nudi enostavno upravljanje z različnimi avdio in video napravami v vaši dnevni sobi.

Senzorji in kamere

Pametni detektor izlitja vode

Senzor izlitja vode in drugih tekočin, ki preko Z-Wave brezžičnega omrežja pametni dom zaščiti pred poplavami.

Pametna notranja kamera

HD kamera z vrtljivo glavo z izjemno kakovostno sliko omogoča videonadzor v vašem domu.

Pametna zunanja kamera

Brezžična IP kamera z visoko kvaliteto slike za zunanjo uporabo.

Pametni senzor 3 v 1

Senzor svetloba, gibanje in temperatura je večfunkcijski senzor, ki je sposoben zaznavanja treh različnih parametrov, kar omogoča širok spekter povezovanja z ostalimi pametnimi napravami.

Pametni senzor za okna

Pametni senzor za okna in vrata zazna stanje odprtosti in zaprtosti oken, v povezavi z Z-Wave brezžičnim omrežjem pa pripomore k varnejšemu domu.

Vgradni moduli

Pametni modul OnOff

Pametni podometni modul ON/OFF v vašem domu predstavlja posebno udobje, s katerim lahko preko brezžičnega omrežja ali stenskega stikala vklapljate ali izklapljate električne naprave.

Pametni zatemnilni modul

Pametni podometni zatemnilni modul ali “dimmer” je prvi MOSFET kontroler, ki vam omogoča upravljanje z različnimi vrstami lučmi po vaših željah in potrebah.

Pametni modul za senčila

Pametni podometni modul za senčila je izredno praktičen dvokanalni Z-Wave modul v vašem pametnem domu, saj je namenjen krmiljenju motorjev za nadzor rolet, žaluzij, senčnih rolojev, zaves, garažnih vrat in strešnih oken.

Pametni modul za RGBW LED

Pametni modul za RGBW LED trak je namenjen upravljanju RGB/RGBW LED traku in žarnic. Z njim bo vaš pametni dom zasijal kot še nikoli.

Pametni DIN zatemnilnik

Pametni zatemnilnik za na DIN letev je model zatemnilnikov, ki so prilagojeni za vgradnjo na DIN letev v električni omarici in omogočajo upravljanje svetilnosti raznovrstnih žarnic.

Pametni 3-fazni merilnik

Pametni 3-fazni merilnik električne energije se uporablja za merjenje porabe elektrike povsod, kjer je v rabi 3-fazno električno omrežje.

Pametni 1-fazni merilnik

Pametni 1-fazni merilnik električne energije se uporablja za merjenje porabe električne energije v 1-faznem sistemu električne napeljave.

1-fazni kontaktor

1-fazni inštalacijski kontaktor je daljinsko krmiljeno stikalo, ki, med drugim, vaše pametne naprave ščiti pred uničenjem.

3-fazni kontaktor

3-fazni inštalacijski kontaktor je varovalni element razdelilne omarice, ki se uporablja za avtomatsko upravljanje električnih naprav in inštalacij.

Sestavite svoj pametni dom

Izberite rešitve, ki si jih želite v svojem pametnem domu.

Sestavite svoj pametni dom


Kontaktirajte nas

Energetski center Petrol

BTC Ljubljana, Hala 3, Šmartinska 152, Ljubljana

Ipavčeva ulica 21, 3000 Celje