Moj dom.
Zdaj priročnejši

Namestitev Petrol pametnih naprav Moj dom je enostavna ter skoraj nevidna. Brez vrtanja, napeljevanja kablov ter večjih posegov v zgradbo.

Sestavite svoj pametni dom Kontaktirajte nas

Moj dom, pravi tudi za vaš objekt

Zgradite si pametni dom, ki bo s pomočjo pametnih inštalacij poskrbel za varno, varčno in udobno bivanje v vašem domu. Petrol pametni dom je primeren tako za novogradnje, kot tudi za prenove in obstoječe objekte.

Primeri uporabe

Prilagodljiva vgradnja naprav

Namestitev naprav je enostavna, prilagodljiva in hitro nadgradljiva, hkrati pa tudi očem skrita. Naši strokovnjaki vam z veseljem pomagajo pri načrtovanju in vgradnji. 

Brez gradbenih posegov

Vse naprave povezane v Moj dom se namestijo brez gradbenih posegov. Enostavno se montirajo v električne omarice ali podometne doze, vtaknejo v električno vtičnico ali pa so samostoječe, na baterije.

Kako deluje Moj dom?

Moj dom pametne naprave lahko namestite pod ali nad omet. Nameščene naprave se prek protokola Z-Wave povežejo s Pametno točko, središčem vašega pametnega doma, ta pa prek Wi-Fi povezave z aplikacijo Moj dom na vašem mobilnem telefonu. Z mobilno aplikacijo svoje pametne naprave nadzorujete, enostavno in vedno zanesljivo. 

Preberite kako deluje moj dom

Koraki do pametnega doma

1

Načrtovanje

Uporabite konfigurator in sestavite pametni dom po svoji meri. Za individualno svetovanje obiščite naš Energetski center Petrol.

Uporabite konfigurator
2

Namestitev

Priporočamo, da namestitev pametnih naprav prepustite našim strokovnjakom. Sami se namestitve lotite s pomočjo navodil in kratkih videov.

3

Uporaba

Svoje nove naprave povežite v scenarije po vaši meri, za dodatno podporo pa se obrnite na naše strokovnjake. Z veseljem vam bomo pomagali!

Potrebujete drugačno rešitev?

Povečajte udobje

Na poti domov vključite ogrevanje, takoj ko odprete vrata pa se naj se prižge luč in vklopi glasba. In še več! 

Poskrbite za varčnost

Spremljajte porabo elektrike in ogrevanja. Senzor za merjenje sobne temperature zagrne žaluzije in prižge klimo, ko v sobi postane prevroče.

Izboljšajte varnost

Pametni dom javi vsako nepredvideno odpiranje vrat in oken ter vklopi video prenos, da si ogledate, če je doma kaj zares narobe.

Sestavite svoj pametni dom

Izberite rešitve, ki si jih želite v svojem pametnem domu.

Sestavite svoj pametni dom


Kontaktirajte nas

Energetski center Petrol

BTC Ljubljana, Hala 3, Šmartinska 152, Ljubljana

Ipavčeva ulica 21, 3000 Celje