Moj dom

Poenostavite svoje življenje. S Petrolovimi pametnimi napravami Moj dom svoje bivališče spremenite v udoben, varčen in varen pametni dom po vaši meri.

Sestavite svoj pametni dom

Pametni dom. Vaš dom.

Znižajte stroške energije

Pametno upravljajte s porabo električne in toplotne energije v vašem domu. Z svojimi napravami upravljajte na daljavo, omejite porabo energije ter vklopite in izklopite luči na senzor.

Preberite več
Bivajte brezskrbno

Zagotovite si varno in brezskrbno bivanje. Pametne kamere in senzorji vas bodo preko aplikacije obvestili o nenavadnih aktivnostih v domu ali na vikendu.

Preberite več
Poenostavite vsakdanja opravila

Poskrbite za udobje bivanja. Ogrevanje, luči, žaluzije, televizijo in ostale naprave vklopite in izklopite na daljavo. Iz svoje postelje ali kar z dopusta.

Preberite več

Pametni dom v vaših rokah

Celovita ponudba pametnih naprav Moj dom vam pomaga imeti dom v svojih rokah. Dobesedno, saj z vsemi pametnimi napravami upravljate preko enostavne aplikacije v slovenskem jeziku.

Zagotovimo vam še pomoč pri namestitvi brezžičnih naprav – pod ali nad omet – in pri namestitvi Pametne točke. Ta s pomočjo protokola Z-Wave pametne naprave poveže v edinstven, samo vaš pametni dom. Enostavno in vedno zanesljivo.


Sestavite svoj pametni dom

Izberite rešitve, ki si jih želite v svojem pametnem domu.

Sestavite svoj pametni dom