Moj dom

Poenostavite svoje življenje. S Petrolovimi pametnimi napravami Moj dom svoje bivališče spremenite v udoben, varčen in varen pametni dom po vaši meri.

Sestavite svoj pametni dom Kontaktirajte nas

PAMETNI DOM. VAŠ DOM.

Znižajte stroške energije

Pametno upravljajte s porabo električne in toplotne energije v vašem domu. Z svojimi napravami upravljajte na daljavo, omejite porabo energije ter vklopite in izklopite luči na senzor.

Preberite več

Bivajte brezskrbno

Zagotovite si varno in brezskrbno bivanje. Pametne kamere in senzorji vas bodo preko aplikacije obvestili o nenavadnih aktivnostih v domu ali na vikendu.

Preberite več

Poenostavite vsakdanja opravila

Poskrbite za udobje bivanja. Ogrevanje, luči, žaluzije, televizijo in ostale naprave vklopite in izklopite na daljavo. Iz svoje postelje ali kar z dopusta.

Preberite več

Zgradite dom, ki bo zmogel več

V pametni dom spremenite svojo novogradnjo, prenovljen objekt ali obstoječo stavbo. Brez gradbenih posegov, s prijazno modularno zasnovo naprav.  

Preberite več

Kaj je pametni dom

Poenostavite svoje življenje 

Pametni dom je dom opremljen z napravami, ki jih prek aplikacije na telefonu kontrolirate, nadzirate ali spremljate kjerkoli ste. Vse, kar potrebujete, je delujoča internetna povezava. Naprave Moj dom lahko med seboj prek protokola Z-Wave povezujete v različne scenarije ter si tako poenostavite življenje, saj vam za nekatere stvari preprosto ni potrebno več skrbeti, hkrati pa nenehno veste, kaj se v vašem domu dogaja. 

Petrol, najpametnejša izbira 

Petrol pametni dom je dobra izbira zato, ker je primeren za prav vsako bivališče. Vse naprave Moj dom se namreč namestijo brez gradbenih posegov, njihova modularna zasnova pa omogoča, da jih dokupujete postopoma in tako nadgrajujete svoj pametni dom. Pri nakupu pa vam strokovno svetujemo, imetnikom Petrol klub plačilne kartice pa omogočimo še plačilo na obroke. Vsi izdelki nosijo Petrol garancijo, zanje pa vam ni potrebno plačevati mesečne naročnine.  

Koraki do pametnega doma

1

Načrtovanje

Uporabite konfigurator in sestavite pametni dom po svoji meri. Za individualno svetovanje obiščite naš Energetski center Petrol.

Uporabite konfigurator
2

Namestitev

Priporočamo, da namestitev pametnih naprav prepustite našim strokovnjakom. Sami se namestitve lotite s pomočjo navodil in kratkih videov.

3

Uporaba

Svoje nove naprave povežite v scenarije po vaši meri, za dodatno podporo pa se obrnite na naše strokovnjake. Z veseljem vam bomo pomagali!

Sestavite svoj pametni dom

Izberite rešitve, ki si jih želite v svojem pametnem domu.

Sestavite svoj pametni dom


Kontaktirajte nas

Energetski center Petrol

BTC Ljubljana, Hala 3, Šmartinska 152, Ljubljana

Ipavčeva ulica 21, 3000 Celje