Posebna ponudba Petrol Elektrike

V Petrolu poskrbimo tudi za zahtevnejše potrebe. Izberite ponudbo elektrike, ki bo ustrezala vašim interesom in življenjskemu slogu.

Preverite ponudbo

Ponudba, prilagojena vašim vrednotam in potrebam

Preklop prek spleta, v le nekaj klikih, ter podpis pogodbe brez certifikatov

Aplikacija in portal Moj Petrol za nadzor nad vašim poslovanjem s Petrolom

Izberite ponudbo, ki bo prava za vas

Ponudba za kupce energetskih rešitev

Pri Petrolu vam vse energetske rešitve ponujamo pod eno streho. Pri nakupu toplotne črpalke, klimatske naprave, IR panelov ali prezračevalnega sistema pa vam ob preklopu na Petrol ponujamo še nižjo ceno električne energije.

Ponudba za lastnike električnih avtomobilov

Izberite elektriko za trajnostno in okolju prijazno mobilnost. Za nakup električne polnilnice za dom ali sklenitev paketa polnjenja Brezskrbni 15.000 vas nagradimo še s popustom na Petrol Elektriko.

Pogosta vprašanja

Kako izberem najboljšega dobavitelja elektrike?

V  Sloveniji imamo potrošniki na izbiro več različnih ponudnikov električne energije med katerimi lahko prosto izbiramo. Pa veste, kako izbrati najboljšo ponudbo električne energije na trgu?

Preberite več

Kako naj se lotim nakupa energetske rešitve?

Razmišljate o nakupu energetske rešitve - nove toplotne črpalke, klime, IR panelov ali prezračevalnega sistema – pa ne veste, kje začeti? Na pomoč vam priskočimo v Energetskem centru Petrol!

Preberite več

Kako je s polnjenjem električnih avtomobilov?

Preverite, kako svojega električnega konjička polniti v lastni garaži, preko domače polnilne postaje, ali pa na poti, v mreži več kot 120 Petrolovih javnih električnih polnilnic.

Preberite več