Posebna ponudba Petrol Elektrike

V Petrolu poskrbimo tudi za najzahtevnejše uporabnike energije. Izberite ugodno ponudbo elektrike, ki bo ustrezala vašim potrebam. Tudi, ko se začetni akcijski popust izteče!

Kupci energetskih rešitev Ljubitelji e-mobilnosti

Ponudba elektrike, prilagojena vašim potrebam

Nakup v Energetskem centru Petrol ali v Petrol eShop

Uporabniški portal Moj Petrol za nadzor nad vašim poslovanjem

Zlate točke za popust, ko se začetna akcijska ponudba izteče

Poceni elektrika za kupce energetskih rešitev

Pri Petrolu vam vse energetske rešitve ponujamo pod eno streho. Pri nakupu toplotne črpalke, klimatske naprave, IR panelov, prezračevalnega sistema ali druge rešitve pa vam za 1 leto ponujamo še nižjo ceno električne energije. Ob nakupu nam tako zgolj sporočite, da želite izkoristiti še akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike.

Ko se akcijska cena elektrike izteče, pa za denarnici prijazen račun poskrbite z unovčenjem zbranih Zlatih točk - te dobite tudi za vsako položnico elektrike!

Akcijska cena električne energije ob nakupu energetske rešitve Dražji tok VT (€/kWh) Cenejši tok MT (€/Wh) Enotni tok ET (€/kWh)
Cena brez DDV 0,06455 0,03585 0,05715
Cena z DDV 0,07875 0,04374 0,06972

Akcijska ponudba velja tako za nove kot obstoječe gospodinjske odjemalce Petrol Elektrike, ki so kupci energetske rešitve pri Petrolu, pri čemer so obstoječi odjemalci trenutno na rednem ceniku. Cene veljajo za dobavo električne energije in ne vsebujejo trošarin in drugih dajatev, predpisanih s strani države. Cena za uporabo omrežja, prispevki in trošarina so določeni z vsakokrat veljavnimi predpisi. Splošni pogoji akcije.

Poceni elektrika za ljubitelje e-mobilnosti

Ugodnejšo Petrol Elektriko lahko izberete tudi za trajnostno mobilnost in tako poskrbite za denarnici prijaznejše poti z električnim avtomobilom ali kolesom - z nižjo ceno električne energije za kar 1 leto. Ob nakupu rešitve električne mobilnosti pri Petrolu nam tako zgolj sporočite, da želite izkoristiti še akcijsko ceno dobave Petrol Elektrike.

Ko se akcijska cena elektrike izteče, pa za denarnici prijazen račun poskrbite z unovčenjem zbranih Zlatih točk - te dobite tudi za vsako položnico elektrike!

Akcijska cena električne energije ob nakupu rešitve e-mobilnosti Dražji tok VT (€/kWh) Cenejši tok MT (€/Wh) Enotni tok ET (€/kWh)
Cena brez DDV 0,06455 0,03585 0,05715
Cena z DDV 0,07875 0,04374 0,06972

Akcija velja tako za nove kot obstoječe gospodinjske odjemalce električne energije, ki so naročniki montaže domače polnilnice za električna vozila pri Petrolu ali so sklenili naročniško pogodbo za paket Brezskrbni 15.000, pri čemer je odjemalec, plačnik ali kupec v času trajanja akcije obstoječi ali novi imetnik Petrol klub plačilne kartice elektromobilnosti. Cene veljajo za dobavo električne energije in ne vsebujejo trošarin in drugih dajatev, predpisanih s strani države. Cena za uporabo omrežja, prispevki in trošarina so določeni z vsakokrat veljavnimi predpisi. Splošni pogoji akcije.

Nakup, ki vam ustreza najbolj

Energetski center Petrol

Pri nakupu energetskih rešitev vam pomagamo v Energetskem centru Petrol. Naši svetovalci vam priskočijo na pomoč pri izbiri ustrezne klimatske naprave, toplotne črpalke, IR panelov, prezračevalnih sistemov, električnih polnilnic ali e-koles. Za vas pripravimo izračun optimalne porabe energije ter zagotovimo vedno brezskrbno in udobno bivanje v vašem domu.