Pnevmatike, akumulatorji in drugi izdelki za vozni park

Omogočamo vam preprost in vedno zanesljiv nakup pnevmatik, akumulatorjev in drugih izdelkov za vaša vozila. S strokovno pomočjo in hitro logistiko po celi državi.

Pošljite povpraševanje Prenesite brošuro

50.000 pnevmatik stalno na zalogi

Močna regijska prisotnost in bogat nabor izdelkov

Strokovna podpora lokalnih prodajnih predstavnikov

Dostava naslednji delovni dan

Uradni zastopnik najboljših blagovnih znamk

Preverite še ostale poslovne rešitve

Celovita ponudba za vaš vozni park na enem mestu

Celovita ponudba za vaš vozni park na enem mestu

Naša mreža preverjenih dobaviteljev po celotni Sloveniji zagotavlja, da vam lahko v najkrajšem času ponudimo celovit nabor izdelkov za gospodarska in poslovna vozila.

Za vaš vozni park poskrbimo v celoti. Na enem mestu lahko izbirate med široko ponudbo pnevmatik za avtoprevoznike, vulkanizerje, gradbena podjetja in ostale, ki potrebujete kakovostne pnevmatike in zanesljivo dobavo. Svoje vozilo še nadgradite z vrhunskim akumulatorjem ali opremite z drugimi izdelki, ki varujejo vaš vozni park.

Celovita ponudba za vaš vozni park na enem mestu

Celovita ponudba ne enem mestu

Pnevmatike za vse vrste vozil

Izbirajte med izjemno ponudbo kakovostnih pnevmatik, za osebna, terenska, poltovorna in tovorna vozila, motorje in skuterje, traktorje, gradbene stroje in demperje.

Pnevmatike za tovorni vozni park: Hankook, Goodride, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Kelly, Bridgestone, Michelin, Nokian.

Pnevmatike za poslovni vozni park: Nokian, Hankook, Laufenn, Sava, Goodyear, Dunlop, Fulda, Michelin.

Pnevmatike za traktorje, gradbene stroje in demperje: Galaxy, Infinity.

Akumulatorji za vse potrebe

Smo uradni zastopnik akumulatorjev VARTA in Perion, v naši ponudbi pa najdete še kakovostne akumulatorje Topla.

Izbirajte med vrhunskimi akumulatorji za avtomobile, težka gospodarska vozila, delovne stroje, štirikolesnike, motorna kolesa, rekreativna vozila in več. Od klasičnih štartnih akumulatorjev do akumulatorjev za sistem “start-stop” EFB in AGM tehnologije. 

Drugi izdelki za nego in zaščito vozil

Med našo bogato ponudbo poiščite še druge vrhunske izdelke:

  • Snežne verige za tovorna vozila Standard W proizvajalca Veriga Lesce.
  • Tekočine Vitrex za čiščenje vetrobranskih stekel in zaščito pred zamrzovanjem vse do -40° C, v pakiranju, ki vam ustreza najbolj, od 1 l do 1.000 l.

Široka mreža distribucije in zanesljiva logistika

Petrol je z več kot 75-letno zgodovino in močno regijsko prisotnostjo prava izbira poslovnega partnerja. Odlikuje nas zanesljivost, pregledno poslovanje, razvejana mreža distribucije v državi in zanesljiva logistika za kar najkrajši čas dobave.

Pnevmatike za svoja poslovna vozila zlahka naročite preko spleta, v portalu ePoslovanja za podjetja. Na enem mestu dostopajte do vseh Petrolovih poslovnih aplikacij: preverite zalogo gum, primerjajte cenike, sledite zgodovini naročil ter si zagotovite vse potrebne tehnične in varnostne liste.

Še nimate dostopa do ePoslovanja? Pišite nam!.

Strokovna podpora na vsakem koraku

Poleg kakovostnih izdelkov vam naši prodajni predstavniki nudijo tudi strokovno pomoč pri pravilnem izboru pnevmatik, akumulatorjev in ostalih tehničnih izdelkov za vaša vozila, za brezhibno storitev pa poskrbi naš lokalni skrbnik.

Svojo strokovnost dokazujemo tudi v mreži franšiznih servisnih delavnic Vianor, ki jo vztrajno širimo z novimi partnerji.

Kontaktirajte nas

Tjaša Klemenc

Ljubljana z okolico, Gorenjska

Nejc Medved

Ljubljana z okolico, Zasavje

Tomaž Omahen

Dolenjska

Damjan Cepak

Primorska

Mitja Jurič

Maribor