E-mobilnost

Prihodnost je v elektriki. Ste pripravljeni nanjo? Izberite celovito poslovno rešitev e-mobilnosti pri Petrolu, za najlažji prehod v brezogljični promet.

Preverite aktualno akcijsko ponudbo Preverite ponudbo najema e-vozil

V Petrolu ne spremljamo le zadnjih trendov, želja in potreb vseh, ki so vključeni v cestni promet, temveč skupaj z vami kot eni prvih v regiji aktivno sodelujemo pri prehodu na električno mobilnost.

Podjetjem omogočamo stroškovno učinkovitejšo vožnjo z manj emisijami, lokalnim skupnostim pa pomagamo pri vzpostavitvi trajnostnega cestnega prometa, ključnega elementa razvoja pametnih mest.

Predvajaj


Vozilo kot storitev

Poslovni najem električnih vozil je odlična rešitev za vse, ki si želite stroškovno učinkovitega in okolju prijaznega voznega parka brez visokih investicijskih stroškov.

Vozilo kot storitev je pri Petrolu več kot zgolj najem. Za vas poskrbimo v celoti: od analize, svetovanja in naročila vozil, do vseh operativnih stroškov in vseh postopkov prevzema. Ker med trajanjem najema vozila ostajajo v naši lasti, se izognete tudi tveganjem, povezanim z vzdrževanjem in odprodajo.

Operativni poslovni najem električnega vozila kot storitev vključuje:
Financiranje vozila DA
Stroške registracije vozila DA
Zavarovanje (AO, AO+ in kasko) DA
Redno in izredno vzdrževanje DA
Nakup letnih in zimskih pnevmatik DA
Strošek premontaže in hrambe pnevmatik DA
Podporo uporabnikom 24/7 in asistenco z nadomestnim vozilom DA
Paket polnjenja na Petrolovi polnilni infrastrukturi OPCIJSKO
Letno vinjeto OPCIJSKO

Pošljite povpraševanje  Preverite aktualno akcijsko ponudbo

Upravljanje in vzdrževanje voznega parka

Podjetjem in mestom ponujamo celovito storitev upravljanja in vzdrževanja električnega voznega parka, za občutno razbremenitev administracije, nižje stroške ter optimizacijo procesov, vezanih na vzdrževanje in upravljanje.

Z nami je vaš vozni park na varnem, pa naj gre za redni servis, izredne okvare, nezgodo na cesti ali dodatne storitve udobne uporabe vozil.

Upravljanje in vzdrževanje vozil ali voznega parka Paket
Premium
Paket
Premium+
Urejanje postopkov za podaljšanje registracije vozila
in izvedbo tehničnega pregleda
DA DA
Nadomestno vozilo v času popravila, servisa, izvedbe
tehničnih pregledov in menjave pnevmatik
DA DA
Prevoz vozila na servis, tehnični pregled
in menjavo pnevmatik
DA DA
Upravljanje škodnih primerov DA DA
Zunanje in notranje čiščenje vozil DA
Pregled ravni tekočin in dolivanje po potrebi DA
Pregled pritiska v pnevmatikah DA
Menjava metlic brisalcev DA


Storitev polnjenja in pomoč uporabnikom

Naše polnilno omrežje je z več kot 100 lokacijami največje v Sloveniji. Končni uporabniki lahko v njem svoja vozila polnijo s Petrolovo kartico elektromobilnosti ali s spletno in mobilno aplikacijo OneCharge. V primeru težav uporabnikom kot edini nudimo tudi 24/7 dostop do podpore, ki jo zagotavljajo strokovnjaki v našem klicnem centru.

Celoten sistem smo zasnovali tako, da je povezljiv z drugimi ponudniki v Petrolovi široki mreži gostovanja, za brezskrbne poslovne poti tudi v tujini.


Vzpostavitev in upravljanje polnilne infrastrukture

Polnilno infrastrukturo načrtujemo tako, da popolnoma ustreza zahtevam uporabnikov kot tudi vašim poslovnim zahtevam ali potrebam lokalne skupnosti.

Izbirajte med standardnimi in hitrimi električnimi polnilnicami v skladu s profilom uporabe vozil. Znižajte investicijske in obratovalne stroške in vozila napolnite ponoči ali ko ta stojijo na parkirišču. 

Polnilnice, ki jih v celoti upravlja Petrol, vključimo v naše polnilno omrežje, ki je z več kot 100 lokacijami največje v Sloveniji, morebitne napake v delovanju pa odpravimo v roku 48 ur.

Pošljite povpraševanje 

Kontaktirajte nas