WEICON izdelki za industrijo

Potrebujete epoksi sistem, industrijsko lepilo, tesnilno maso ali tehnični sprej? Pri nas najdete celovito ponudbo WEICON izdelkov najvišje kakovosti za še tako zahtevno uporabo.

Pošljite povpraševanje Prenesite brošuro

Najvišji standardi kakovosti

Strokovna podpora pri uporabi

Pomoč pri iskanju alternativ

Najboljša DIY (Do it yourself) izbira

Preverite še ostale poslovne rešitve

Uporabniki

Področja

Skrbimo za kakovostno in zanesljivo oskrbo s specialnimi lepili in tesnili WEICON

Nemško podjetje WEICON že od leta 1947 proizvaja specialna lepila in tesnilne mase, tehnične spreje ter visoko zmogljive montažne paste in masti za vsa področja industrije, od proizvodnje do popravil in vzdrževanja. Celovita ponudba WEICON danes šteje preko 400 raznovrstnih izdelkov za še tako zahtevno uporabo. Ti so izdelani po najvišjih standardih kakovosti, ki jih redno testirajo, nadzirajo in certificirajo priznani inštituti po vsem svetu.

WEICON za Slovenijo ekskluzivno zastopamo v Petrolu. Z našim tehničnim svetovalcem vam bomo pomagali poiskati najboljšo rešitev za lepljenje, tesnjenje, ali obnovo materialov.

Pošljite povpraševanje

Celovita WEICON ponudba za najrazličnejše uporabe

WEICON epoksi sistemi

WEICON tekoče kovine so izdelane na osnovi dvokomponentne epoksi smole. So ekstremno odporne na agresivne medije, z visoko temperaturno obstojnostjo do +280 °C.

Epoksi smole so nekorozivne ter odporne na tlak in obrabo. So idealen izdelek za hitro in stroškovno učinkovito popravilo, spajanje in premaze različnih vrst materialov. Kit, ki vsebuje smolo, trdilec, lopatico in rokavice, uporabite za obnovo, prevleke orodij, zaščito proti obrabi in več.

WEICON anaerobna lepila in tesnilna sredstva WEICONLOCK®

WEICON WEICONLOCK so enokomponentna anaerobna lepila in tesnilne mase, še posebej primerne za sestavljanje kovinskih delov.

Izbirajte med širokim naborom lepil različnih trdnosti spoja in viskoznosti. Uporabite jih za varovanje navojnih zvez, tesnjenje navojnih zvez cevi in fitingov, vezavo cilindričnih delov ali tesnjenje prirobnic. Po sušenju je lepilna vez odporna proti vibracijam, udarcem, kemikalijam, topilom in temperaturam od –60 °C do +150 °C.

WEICON silikoni

Elastična lepila in tesnilna sredstva WEICON, t.i. silikoni, so visokokakovostne tesnilne mase za industrijsko uporabo. Odporne so na ultravijolično sevanje, vremenske razmere in staranje. WEICON silikoni se lahko uporabljajo v temperaturnem območju do + 300°C in so izjemno odporni proti olju in masti.