Petrol klub plačilna kartica zvestobe

Kartica za vse zveste kupce Petrola, ki si poleg zbiranja Zlatih točk želite še plačilne funkcije. Za zamik plačila, dodatne finančne ugodnosti in številne nagrade.

Izpolnite pristopnico

Prednosti Petrol klub plačilne kartice

Petrol klub plačilna kartica vam naše izdelke in storitve približa še bolj. Zneski vaših nakupov se samodejno seštevajo in pretvarjajo v Zlate točke, te pa vam prinašajo ugodne cene izdelkov in storitev, tudi Petrol Elektrike in Zemeljskega plina.

Stanje svojih Zlatih točk in ugodnosti, ki so vam na voljo, lahko vedno zlahka preverite v uporabniškem portalu ali aplikaciji Moj Petrol ter v aplikaciji Na poti.

Pridobitev kartice je brezplačna, imetnik plača le članarino v višini 4,26 € z DDV za obdobje 6 mesecev.

Prednosti Petrol klub plačilne kartice:

  • Zamik plačila
  • Možnost obročnega odplačevanja
  • Možnost plačila z direktno bremenitvijo
  • 20 € dobroimetja za nove imetnike kartice
  • Prejem ugodnosti za člane, ki imajo urejeno GDPR soglasje za pošiljanje prilagojenih ponudb. Vsako četrtletje vam na vašo Petrol klub plačilno kartico naložimo posebej za vas prilagojen nabor ugodnosti, od Kave na poti do smoothijev in ponudbe sveže hrane Fresh za 0 € in 50 Zlatih točk po artiklu. Ugodnosti v vsakokratnem četrtletju lahko imetniki kartice izkoristite na vseh Petrol prodajnih mestih s tovrstno ponudbo v Sloveniji.

Kako do Petrol klub plačilne kartice?

  1. Prenesite pristopnico
  2. Pristopnico natisnite, izpolnite in podpišite. 
  3. Pristopnici priložite še kopijo zadnjih treh plačilnih list ali odrezek pokojnine, bančne izpiske za obdobje zadnjih treh mesecev ter obojestransko kopijo osebnega dokumenta. Tuji državljani priložite še kopijo izkaznice za tujce.  
  4. Pristopnico oddajte na enem izmed naših prodajnih mest ali pa jo pošljite na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Petrol klub, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana.
  5. Svojo Petrol klub kartico boste že v nekaj dneh prejeli po pošti, posebej pa vam pošljemo še varnostno geslo v obliki PIN kode. 

Dokumenti