Povpraševanje za pametni dom

Vsi podatki, označeni z zvezdico (*), so obvezni.

Izpolnjen obrazec služi za pripravo informativne ponudbe, ki jo boste prejeli po elektronski pošti, v najkrajšem možnem času.
Kako lahko stopimo v stik z vami?
Obveščanje
Spoštovani, vabimo vas, da nam s podajo spodaj predlaganih privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe. Hkrati se zavezujemo, da bomo spoštovali vašo voljo, osebne podatke pa za spodaj opredeljene namene obdelovali zgolj v okviru danih privolitev.
Dane privolitve lahko urejate (podate, prekličete) s pisno zahtevo, poslano na naslov PETROL d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, s pripisom »za DPO«, elektronskem naslovu dpo@petrol.si , ali v spletnem portalu oz. mobilni aplikaciji Moj Petrol.
V primeru, da ste soglasje za navedene obdelave osebnih podatkov v Petrolu že podali, neizpolnitev tega soglasja ne bo pomenila preklica oz. spremembe soglasja. Preklic oz. sprememba soglasja je mogoča samo s pisno izjavo, poslano na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, s pripisom »za DPO«, ali z urejanjem v spletnem portalu oz. mobilni aplikaciji Moj Petrol.
Več o obdelavi osebnih podatkov s strani Petrol d.d., Ljubljana najdete v Politiki zasebnosti Petrol d.d., Ljubljana, objavljeni na spletni strani www.petrol.si/gdpr/politika-zasebnosti oziroma dostopni na prodajnih mestih Petrol d.d..
cer-hidden-input
cer-hidden-input