Odkup proizvedene električne energije iz OVE in SPTE

V Petrolu proizvajalcem električne energije, od katerih odkupujemo energijo, proizvedeno v sončnih elektrarnah, hidroelektarnah ter enotah soproizvodnje toplote in električne energije z visokim izkoristkom (SPTE) ponujamo celovito storitev.

Skupaj z vami želimo poskrbeti za okolju prijazno pridobivanje električne energije, zato vam nudimo konkurenčne odkupne cene elektrike in svetovanje o pravem trenutku prodaje.

Vsi podatki, označeni z zvezdico (*), so obvezni.

Vaše osebne podatke, ki jih posredujete s tem obrazcem, bomo obdelovali v Petrolu in jih uporabili za pripravo informativne ponudbe. Preberite več Skrij

Vaše osebne podatke, ki jih posredujete s tem obrazcem, bo obdelovala družba Petrol d.d.. Ljubljana, Dunajska cesta 50, Ljubljana, ki jih bo uporabila za pripravo predloga ponudbe oz. predloga pogodbe v zvezi z zgoraj navedenim produktom ali storitvijo in jih bo hranila do izpolnitve navedenega namena obdelave osebnih podatkov.

Podatki se obdelujejo na podlagi člena 6 (1.b) Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov. V primeru, da do sklenitve pogodbe ne pride, se podatki izbrišejo najkasneje v roku enega meseca od dneva posredovanja teh podatkov. V primeru sklenitve pogodbe se osebni podatki hranijo skladno z roki, določenimi v pogodbi.

Za namen zagotavljanja dokaza o vašem oddanem povpraševanju, hranimo tudi vaš klik, časovno dokazilo, dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka - številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu). Kadarkoli lahko zahtevate potrditev, ali Petrol obdeluje vaše osebne podatke ter seznanitev s temi osebnimi podatki, imate pravico, da te osebne podatke prejmete in pravico, da jih posredujete drugemu upravljavcu.

Lahko zahtevate omejitev obdelave osebnih podatkov, ugovarjate obdelavi osebnih podatkov ter avtomatiziranemu sprejemanju posameznih odločitev, zahtevate popravke oz. dopolnitve ali izbris osebnih podatkov in sicer na način, da to sporočite po pošti na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, Ljubljana ali po elektronski pošti na naslov: dpo@petrol.si. Več o obdelavi osebnih podatkov si lahko preberete tukaj.