Sooblikujte naše produkte in pridobite popust


Veseli nas, da tudi vi razmišljate o tem, da bi svoj dom spremenili v pametni dom.
V Petrolu produkte Pametni dom trenutno še razvijamo.

Da bodo končni produkti ustrezali vašim željam in potrebam, vas vabimo, da jih sooblikujete skupaj z nami.
V zameno za sodelovanje v raziskavi vas bomo nagradili z 20 % popustom na pakete Petrol Pametni dom.

Vsi podatki, označeni z zvezdico (*), so obvezni.

Da, želim sodelovati v raziskavi o Petrol Pametnem domu.
Zasebnost in obveščanje
Vaše osebne podatke, ki nam jih posredujete z oddajo zgornjega obrazca za pristop k sodelovanju, kakor tudi osebne podatke, ki jih bomo prejemali z vašim sodelovanjem v raziskavi, bo obdeloval upravljavec osebnih podatkov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana za namen zbiranja informacij pri razvoju produkta Petrol Pametni dom za optimiziranje poslovnih odločitev ter za namen kontaktiranja posameznika za namen zbiranja navedenih informacij. Do vaših osebnih podatkov bodo poleg upravljavca Petrol d.d., Ljubljana, Petrolovi pogodbeni obdelovalci osebnih podatkov: - Matic Moličnik, s.p. Vabimo vas, da nam s podajo spodaj predlaganih dodatnih privolitev v obdelavo osebnih podatkov izkažete zaupanje glede njihove uporabe. Hkrati se zavezujemo, da bomo spoštovali vašo voljo, osebne podatke pa za spodaj opredeljene namene obdelovali zgolj v okviru danih privolitev.
Dane privolitve lahko urejate (podate, prekličete) s pisno zahtevo, poslano na naslov PETROL d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, s pripisom »za DPO«, elektronskem naslovu dpo@petrol.si , ali v spletnem portalu oz. mobilni aplikaciji Moj Petrol.
V primeru, da ste soglasje za navedene obdelave osebnih podatkov v Petrolu že podali, neizpolnitev tega soglasja ne bo pomenila preklica oz. spremembe soglasja. Preklic oz. sprememba soglasja je mogoča samo s pisno izjavo, poslano na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, s pripisom »za DPO«, ali z urejanjem v spletnem portalu oz. mobilni aplikaciji Moj Petrol.
Več o obdelavi osebnih podatkov s strani Petrol d.d., Ljubljana najdete v Politiki zasebnosti Petrol d.d., Ljubljana, objavljeni na spletni strani www.petrol.si/gdpr/politika-zasebnosti oziroma dostopni na prodajnih mestih Petrol d.d..