Poslovni prostor Rogaška Slatina

Prodaja poslovnega prostora Rogaška Slatina

Osnovni podatki
Posredovanje: Prodaja
Prodajna cena: 84.000,00 EUR
Namembnost/Vrsta nepremičnine: Poslovni prostor
Naslov: Celjska cesta 7, Rogaška Slatina
Leto izgradnje 1994
Površina stavbe: 88 m2
Parcelne številke: /

Poslovni prostor se nahaja v pritličju Poslovnega centra Sonce v Rogaški iz leta 1994. Mikro lokacija je frekventna ter primerna za poslovno storitveno dejavnost. Poslovni prostor meri 88 m2 in obsega večji prostor za poslovanje s strankami v izmeri 61 m2, pisarno v izmeri 12,60 m2, skladišče v izmeri 10 m2 ter sanitarije v izmeri 1,60 m2. Poslovni prostor je v prvotnem, vendar solidnem stanju in je nezaseden. Parkiranje je omogočeno pred centrom.

V neposredni bližini se nahajajo gostinski lokal, parkirna hiša, lekarna, hotel, zdravilišča, dom starejših občanov ter kulturni center. Poslovni center je od avtocestnega priključka oddaljen približno 33 km. 

Prodajna cena predstavlja neto vrednost transakcije.

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na spletnem naslovu: nepremicnine@petrol.si.

Stranke obveščamo, da si družba Petrol d.d., Ljubljana pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima družba Petrol d.d., Ljubljana možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja.

Kontaktirajte nas

Upravljanje in prodaja nepremičnin

Dunajska cesta 50; 1000 Ljubljana