Apartma Barbariga, Hrvaška

Prodaja apartmaja Barbariga, Hrvaška

Osnovni podatki
Posredovanje: Prodaja
Cena: 63.250,00 EUR
Namembnost/Vrsta nepremičnine: Apartma
Naslov: Vodnjan, Barbariga
Leto izgradnje 1991
Površina: 6.903 m2
Parcelne številke: 42,80 m2

V Istrskem apartmajskem naselju Barbariga, ki je obdano z neokrnjeno naravo ter nasadi oljk prodamo apartma. Barbariga, ki je od Rovinja oz. Pule oddaljena približno 20 km, ponuja nešteto možnosti za šport in rekreacijo kot tudi oglede okoliških znamenitosti. Osnovna infrastruktura je v bližini, preostala pa se nahaja v Peroju oz. v Vodnjanju, ki sta oddaljena približno 12 km. Apartma je od obale oddaljen približno 500 m.

Apartma se nahaja v prvem nadstropju in je orientiran na zahod. Velikost apartmaja je 42,80 m2 in obsega hodnik, balkon, spalnico, kopalnico ter dnevni prostor, ki vključuje kuhinjo, jedilnico ter dnevno sobo z dvema izhodoma na večjo teraso. 

Prodajna cena predstavlja neto vrednost transakcije. 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo na spletnem naslovu: nepremicnine@petrol.si.

Stranke obveščamo, da si družba Petrol d.d., Ljubljana pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima družba Petrol d.d., Ljubljana možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja.

Kontaktirajte nas

Upravljanje in prodaja nepremičnin

Ljubljna; Dunajska cesta 50; 1000 Ljubljana