Vigo, celovita rešitev za vse motoriste

Najbolj napredna telemetrična zaščita za motorna kolesa v Sloveniji. Samo na Petrolu lahko Vigobox prejmete takoj!

PREVERITE PRODAJNA MESTA

Vigo je celovita rešitev za vse motoriste

Vigo je sestavljen iz Vigoboxa in Vigo aplikacije. Ko Vigobox namestite na motor ga enostavno povežete s telefonom in ste pripravljeni na vožnjo.

Vigo aplikacija omogoča enostaven nadzor motorja 24/7, v primeru premika motorja brez vaše prisotnosti se na vašem telefonu nemudoma sproži alarm. Z Vigom boste lahko pregledovali tudi svoje vožnje, v primeru nesreče pa bo samodejno poklical pomoč. V primeru vezave z zavarovanjem rešitev vključuje tudi zavarovanje vrednosti motorja v primeru kraje s strani Zavarovalnice Sava.

Prenesi aplikacijo Vigo Zavarovanje na:

Vigo zajema:

Zaščita motorja proti kraji

Ob nepooblaščenem premiku motorja je uporabnik nemudoma obveščen o premiku. V primeru kraje pa lahko spremlja premikanje motorja v realnem času. 

24/7 nadzor nad motorjem

Aplikacija Vigo omogoča vpogled v lokacijo motorja 24 ur na dan, vse dni v letu iz vsepovsod na svetu. Zelo uporabno predvsem na daljših poteh.

SOS klic v sili

Vigobox samodejno zazna nesrečo in v primeru neodzivnosti samodejno aktivira SOS klic v sili, ki pošlje pomoč na kraj nesreče. V primeru vezave brez zavarovanja bo ob nesreči obveščen kontakt naveden v nastavitvah.

Napredna analitika vožnje

Vigo ponuja natančeno oceno vožnje in vpogled v pretekle vožnje. Funkcija motorista  spodbuja k izboljšanju voženje in zagotavljanju večje varnosti na cesti. Podatki o vožnji so anonimni  in na voljo le uporabniku.