Vigo, celovita rešitev za vse motoriste

Najbolj napredna telemetrična zaščita za motorna kolesa v Sloveniji. Samo na Petrolu lahko Vigobox prejmete takoj!

PREVERITE PRODAJNA MESTA

Vigo je najboljša izbira za vse motoriste

Vas sončni dnevi vabijo na vožnjo z motorjem? Poskrbite, da boste potovali varno! Vigo vam omogoča enostaven 24/7 nadzor motorja, v primeru premika motorja brez vaše prisotnosti pa se na vašem telefonu nemudoma sproži alarm. Z Vigom boste lahko pregledovali tudi svoje vožnje, v primeru nesreče pa bo ta samodejno poklical pomoč. V primeru vezave z zavarovanjem rešitev vključuje tudi zavarovanje vrednosti motorja v primeru kraje s strani Zavarovalnice Sava.

Vigo je sestavljen iz Vigoboxa in Vigo aplikacije. Ko Vigobox namestite na motor, ga enostavno povežite s telefonom, na katerega ste namestili aplikacijo, in že ste pripravljeni na vožnjo.

Prenesite aplikacijo Vigo, za več informacij pa obiščite Vigo spletno stran.

Kaj vključuje Vigo?

Zaščita motorja proti kraji

Ob nepooblaščenem premiku motorja ste nemudoma obveščeni o premiku. V primeru kraje pa lahko spremljate premikanje motorja v realnem času. 

24/7 nadzor nad motorjem

Aplikacija Vigo omogoča vpogled v lokacijo motorja 24 ur na dan, vse dni v letu, iz vsepovsod na svetu. Zelo uporabno predvsem na daljših poteh.

Proženje SOS klica ob nesreči

Vigobox samodejno zazna nesrečo in v primeru neodzivnosti samodejno aktivira SOS klic v sili. V primeru vezave brez zavarovanja bo ob nesreči obveščen kontakt, naveden v nastavitvah.

Napredna analitika vožnje

Vigo ponuja natančno oceno vožnje in vpogled v pretekle vožnje. Funkcija vas spodbuja k izboljšanju vožnje in zagotavljanju večje varnosti na cesti. Podatki o vožnji so anonimni in so na voljo le vam.