Mobilna telefonija HIP mobil

HIP mobil je naša ponudba predplačniških mobilnih storitev, na voljo na vseh Petrolovih prodajnih mestih. Izberite enega izmed treh predplačniških paketov ali prenesite svojo obstoječo telefonsko številko z nakupom nove SIM kartice.

Izberite predplačniško storitev Prenesite telefonsko številko

Polnjenje predplačniškega računa v vrednosti 5, 10 ali 20 €

30 % popust na vrednost polnjenja za člane Petrol kluba

Dva ugodna predplačniška paketa

Prenos obstoječe telefonske številke

OBVESTILO

obveščamo vas, da bo od 1. 7. 2020 dalje dodano novo mednarodno območje za klice iz Slovenije v tujino. V novem mednarodnem območju so le izbrane države (spodaj).

POMEMBNO:
• 3. mednarodno območje se 1. 7. 2020 preimenuje v 4. mednarodno območje. Cena 9,35 z DDV, ki je do sedaj veljala za 3. območje, torej sedaj velja za 4. mednarodno območje.
• »Novo 3. mednarodno območje« ima ceno 1,9 EUR z DDV na minuto.
• V 3. mednarodnem območju so naslednje države: Alžirija, Ascension, Avstral. eks. terit, Cookovi otoki, Diego Garcia, Falklandski otoki, Kiribati, Maldivi, Niue, Norfolški otok, Papua Nova Gvineja, Salomonovi otoki, Sao Tome in Principe, Sv. Helena, Tokelau, Tonga, Tunizija, Tuvalu, Vanuatu in Zahodna Samoa
• Cenik preostalih klicev oz. mednarodnih območjih za klice iz Slovenije v tujino ostane tako za mobilna kot fiksna razmerja nespremenjen.

Cenik z novimi območji

Kaj je HIP mobil?

HIP mobil je Petrolova predplačniška mobilna telefonija, ki jo odlikuje nizka cena in možnost zakupa dodatnih paketov, prilagojenih vaši uporabi.

Predplačniške mobilne storitve HIP mobil

Izberite predplačniško SIM kartico HIP mobil in vklopite svojo novo mobilno telefonsko številko.

Vrednotnice za polnjenje vašega predplačniškega računa so dostopne na vseh naših prodajnih mestih, v obliki kode, natisnjene na računu Petrol. Izbirajte med vrednotnicami v vrednosti 5, 10 in 20 €. Člani Petrol kluba za vsako vrednotnico ob polnjenju računa prejmete še dodatni bonus v višini 30 % vrednotnice.

Na voljo sta tudi dva ugodna predplačniška paketa, ki ju enostavno vključite preko SMS sporočila:

  • HIP Trojka, ki vsebuje 3000 minut pogovorov, 3000 sporočil SMS/MMS in 3 GB prenosa podatkov
  • HIP mobil 10 GB, ki vsebuje 10 GB prenosa podatkov