Mobilna telefonija HIP mobil

HIP mobil je naša ponudba predplačniških mobilnih storitev, na voljo na vseh Petrolovih prodajnih mestih. Izberite enega izmed treh predplačniških paketov ali prenesite svojo obstoječo telefonsko številko z nakupom nove SIM kartice.

Izberite predplačniško storitev Prenesite telefonsko številko

Polnjenje predplačniškega računa v vrednosti 5, 10 ali 20 €

30 % popust na vrednost polnjenja za člane Petrol kluba

Dva ugodna predplačniška paketa

Prenos obstoječe telefonske številke

Obvestilo o gostovanju v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske po 1. 4. 2021

Z 31. decembrom 2020 se je za Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske (v nadaljevanju: Združeno kraljestvo) zaključilo prehodno obdobje izstopa iz Evropske unije, kar pomeni, da Združeno kraljestvo s tem dnem ni več član Evropske unije. Skladno s tem na podlagi Uredbe EU o gostovanju operaterji promet, ki ga uporabniki od vključno 1. januarja 2021 dalje opravijo v Združenem kraljestvu, obravnavamo ločeno od prometa, ki ga uporabniki opravijo v državah območja EU-tarife.

S 1. 4. 2021 bo Združeno kraljestvo za uporabnike mobilnih storitev HIP mobil uvrščeno v novo območje, ki smo ga poimenovali »UK območje«. Od tega dne dalje tako za mobilne storitve ob gostovanju predplačnikov mobilnih storitev v Združenem kraljestvu ne bodo več veljale cene gostovanja, ki veljajo v državah območja EU-tarife.

Za uporabnike HIP mobil bodo s 1. 4. 2021 začele veljati nove cene storitev ob mobilnem gostovanju v »UK območju«. Cena odhodnega klica v EU (torej tudi v Slovenijo) bo znašala 15 centov na minuto, cena poslanega sporočila SMS 5 centov, cena prenosa podatkov pa 4,99 EUR za 1 GB. Dohodni klic je brezplačen. Navedene cene so z DDV.

Cenik gostovanja v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske od 1. 4. 2021

Kaj je HIP mobil?

HIP mobil je Petrolova predplačniška mobilna telefonija, ki jo odlikuje nizka cena in možnost zakupa dodatnih paketov, prilagojenih vaši uporabi.

Predplačniške mobilne storitve HIP mobil

Izberite predplačniško SIM kartico HIP mobil in vklopite svojo novo mobilno telefonsko številko.

Vrednotnice za polnjenje vašega predplačniškega računa so dostopne na vseh naših prodajnih mestih, v obliki kode, natisnjene na računu Petrol. Izbirajte med vrednotnicami v vrednosti 5, 10 in 20 €. Člani Petrol kluba za vsako vrednotnico ob polnjenju računa prejmete še dodatni bonus v višini 30 % vrednotnice.

Na voljo sta tudi dva ugodna predplačniška paketa, ki ju enostavno vključite preko SMS sporočila:

  • HIP Trojka, ki vsebuje 3000 minut pogovorov, 3000 sporočil SMS/MMS in 3 GB prenosa podatkov
  • HIP mobil 10 GB, ki vsebuje 10 GB prenosa podatkov