Foto na poti

Spomini na lepe dogodke ostanejo. Naredite jih preprosto večne. Vse iz udobja vašega doma in s prevzemom na Petrolovih prodajnih mestih.

NALOŽITE FOTO NA POTI

Enostavno naročilo preko spleta

Izdelava v največ 5 delovnih dneh

Prevzem na 146 prodajnih mestih

Visoka kakovost tiska in konkurenčna cena

Fotografije

Vašo digitalno zakladnico spominov pretvorimo v zbirko dragocenih fotografij za vaš domači album. Fotografije razvijamo na Fuji Crystal Archive Supreme papirju najvišje kakovosti, ki s čvrstostjo in obstojnostjo ter bogato barvno globino zagotavlja izjemno dolgotrajnost fotografij. Na voljo v sijaj ali mat izvedbi, standard ali premium.

Foto knjige

Fotografije, zbrane v čudoviti knjigi, vaše spomine ohranijo za vedno. Potiskane platnice, kakovostna vezava in kvaliteten papir poskrbijo za kvaliteten izgled in obstojno izdelavo foto knjige. Izbirajte med vsestranskim 170 g gloss papirjem in 190 g papirjem E-photo Lustre, ki še posebej poudari barve in kontraste.

Foto koledarji

Izdelajte lasten koledar, za leto, od katerega se boste poslovili le stežka. 12 strani kreativnega prostora za vaše najlepše posnetke poskrbi za podobe, ki vas popeljejo nazaj v čas in obračanje listov v veselem pričakovanju novih spominov.

Foto darila

Za letošnji praznik podarite spomin. Skodelico, vzglavnik ali plišasto igračo, na kateri je natisnjena vaša fotografija. Z izbiro pravega darila in prave fotografije boste navdušili vsakega obdarovanca, ter mu pokazali, da vam je še posebej pri srcu.

Voščilnice

Voščila za vse dogodke iz življenja vaše družine, prijateljev in znancev partnerjev naj navdahne vaša osebna nota. Za to ne potrebujete veliko: le lep posnetek, prijazen stavek, malce domišljije in naš program Foto na poti.

Naročite storitev Foto na poti

1

Naložite program

Za naročanje fotografij in drugih foto izdelkov iz udobja vašega doma smo za vas pripravili poseben računalniški program Foto na poti.

NALOŽITE FOTO NA POTI (113 MB)
2

Izberite prodajno mesto

Celotno naročilo opravite znotraj programa. Določite parametre svojega foto izdelka ter izberite prodajno mesto, kjer boste naročilo prevzeli.

POIŠČITE PRODAJNO MESTO
3

Prevzemite naročilo

Za izdelavo naročila potrebujemo največ 5 dni. Ko bo pripravljeno, vas obvestimo po e-pošti. Plačate ob prevzemu, lahko tudi s Petrol klub plačilno kartico.

NAROČITE PETROL KLUB KARTICO