Kava na poti

"Družina je sedaj popolna."

Na izbiro vam ponujamo:

Vozniki so izbrali...

"Kavo radi pijemo tudi vozniki, saj nam poživi telo in hkrati razbije monotonost med vožnjo. Ko smo vse kave preizkusili, smo bili sklepčni, da je najboljša kava na poti tista iz petrolovega avtomata." Več tem si lahko preberete v članku iz revije Transport.

Vir:Transport, marec 2014

Kava na poti na Barcaffe.com ...

Kava na poti

Radi spijete dobro kavo? Lahko si jo privoščite kar spotoma, na Petrolovih bencinskih servisih. Uživali boste v najboljši slovenski kavi Barcaffe. Vrhunsko kakovost kave dokazuje več kot 15.000 skodelic dnevno, ki jih med svojo potjo spijejo vozniki in njihovi sopotniki.

Na zemljevidu si oglejte, na katerem bencinskem servisu je na voljo Kava na poti.

Kava se lahko znajde v vaši roki mimogrede, ko se na enem od Petrolovih servisov ustavite za točenje goriva ali kar tako, da si pretegnete telo. Zadostujeta kovanca za 1 evro ter 20 centov (oziroma kovanca za 1 € ter 50 centov ob avtocestah), ki ju vržete v avtomat. Izbirate lahko med devetimi napitki; trenutno je najbolj priljubljen latte macchiato.

Novo v ponudbi

V ponudbo napitkov Kave na poti smo dodali NOV napitek Dvojni latte macchiato. Prava kombinacija dvojne kave in dodanega mleka naredita doslej najboljši napitek Kave na poti. Da je užitek pitja najboljše Kave na poti daljši, smo dodali tudi večji L lonček.

Kava na poti

Ledena Kava na poti

Najbolj priljubljena Kava na poti je pripravljena na vroče dni. Osvežite se s slastno Ledeno Kavo na poti. Lahka in okusna ohladitev v vročih poletnih dneh. Na vseh Petrolovih bencinskih servisih si privoščite osvežujoč kavni napitek. Izbirate lahko med tremi okusi: cappuccino, caffé latte,vanilla in light. Neto količina: 230ml.

Kapsule Kava na poti

Za vrhunski kavni napitek

Družini Kava na poti se so pridružile kapsule za svežo pripravo kave. Štirje okusi Espresso, Cappuccino, Kava z mlekom – Cafe au lait in NOV okus Latte Macchiato se ponašajo z odlično aromo in skrbno izbranimi surovinami. S pripravo kave v kapsulah si doma v službi ali počitnicah pričarajte užitek in sprostitev.

Kavne kapsule Kava na poti so kompatibilne z aparati Dolce Gusto®*.
*Blagovna znamka ni v imetništvu Petrola d.d., Ljubljana ali z njim povezanih družb, slednji pa niso ekonomsko povezani z imetnikom dane blagovne znamke. Navedba blagovne znamke služi zgolj opredelitvi namena uporabe in značilnosti proizvoda.

Izbirate lahko med:

Espresso - 100% Arabica

Vrečka vsebuje mleto  praženo kavo Arabica za strojno pripravo napitka. Z intenzivnim vonjem in okusom bo navdušila najbolj strastne pivce kave. V vrečki je 16 kapsul, ki so namenjene kratkim intenzivnim napitkom. Izbrana kavna mešanica se ponaša s certifikatom Rain Forest Alliance.

Espresso Arabica kapsulerain Forest Alliance certifikat

Cappuccino

Vrečka vsebuje kapsule mlete pražene kave in polnomastno mleko v prahu s sladkorjem. Prava kombinacija kave in mleka bo v vaši skodelici naredila vrhunski napitek kot v najboljši kavarni. V vrečki je 8 kapsul kavne mešanice in 8 kapsul polnomastnega mleka. Kavna mešanica se ponaša s certifikatom UTZ.

Cappuccino kapsulerain Forest Alliance certifikat

Kava z mlekom - Cafe au lait

Kavne kapsule Kava z mlekom – Cafe au lait vsebujejo mešanico instant kavnega napitka z mlekom. Vrečka vsebuje 16 kompatibilnih kapsul. Sladkost napitka bo navdušila vse, ki imajo radi poln mlečni okus in rahlo intenzivnost kave.

Cafe Au Lait kapsule

 

 

 

Latte Macchiato

Kapsule Latte Macchiato vsebujejo mleto praženo kavo in polnomastno mleko v prahu. Vrečka vsebuje 8 kompatibilnih kapsul kave in 8 kompatibilnih kapsul mleka. Pravilna priprava napitka Latte Macchiato nam v skodelici pričara pravo mlečno mavrico. Okus Latte Macchiato je primeren za vse, ki imajo radi nežen okus mlečne kreme z rahlim dodatkom kavnega okusa.

Latte Macchiato kapsule

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.