Čaj na poti

Pravi čaj, na edinstven način.

Čaj je napitek, ki že tisočletja krepi telo in duha. Njegov pozitivni učinek na razpoloženje ljudi in vitalnost telesa je znanstveno dokazan. Skodelica pravega čaja ima poživljajoč učinek na naš organizem in zmanjšuje utrujenost, saj so njegove glavne sestavine kofein, čreslovine in minerali.

Čaj na poti je dobil novo podobo in 4 nove okuse. Izbirate lahko med pravim čajem (črni, zeleni ali rdeči) in mešanico sadnega čaja. Poleg odličnih okusov vam predstavljamo tudi inovativen način priprave Čaja na poti. V embalaži vas čaka lonček, pokrovček in posebna paličica Tea Pad. Posebnost embalaže pa je tudi v tem, da omogoča hitro in predvsem preprosto pripravo napitka. Vse, kar morate storiti, je, da si izberete želeni okus, na kavnem avtomatu natočite vročo vodo, paličico potisnite v odprtino na pokrovčku, počakate 3-5 minut in vaš napitek je pripravljen.

Zagotovite si prave čaje na edinstven način, brez odvečnega ožemanja običajne čajne vrečke, brez kapljanja in čajne žličke.

Izbor Čajev na poti:

Poprova meta (zeleni čaj)

Čaj na poti Poprova meta je mešanica pravega zelenega čaja (95 %) in naravne arome poprove mete (5 %). Poprova meta ima vsebnost mentola, ki daje svež okus in pomirja.

Jagodičevje (sadni čaj)

Čaj na poti Jagodičevje je mešanica sestavin hibiskusa, arome goji jagod, robidovih listov, rdeče pese, bezgovih jagod in koncentrata soka goji jagod. Je edinstvenega okusa in vas osveži. Primeren je za pitje pozimi in tudi poleti kot pripravek ledenega čaja.

English breakfast (črni čaj)

Čaj na poti English breakfast je pravi črni čaj polnega okusa in intenzivne arome. Pridelan je iz listov čajevca Camellia sinensis. Dodano mleko pa njegov okus še obogati.

Vanilija + breskev (rdeči čaj)

Čaj na poti Vanilja in breskev je mešanica pravega rdečega čaja (95 %) in naravne arome vanilje ter breskve. Čaj je pridelan izključno iz listov Camellia sinensis in ne vsebuje drugih snovi, ki bi vplivale na barvo.


Preberite si zapis: Čaj na poti: osvežitev in poživitev v vseh letnih časih

 

Odstrani priponko

Največja dovoljena teža datoteke je 5MB.
Omogočeno je nalaganje datotek s končnicami *.png, *.jpg, *.gif in *.pdf.